Στην Κύπρο ο Σερφά

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μπορεί ο Πανθρακικός να αντιμετωπίζει τον Αρη σε φιλικό αγώνα, όμως ο Σοφιάν Σερφά δεν βρίσκεται στην Κομοτηνή αλλά στην… Κύπρο. Ο δανεισμός του από την Ομόνοια στον Πανθρακικό ολοκληρώθηκε, αλλά μέχρι το τέλος Αυγούστου μπορεί να αλλάξει ομάδα σαν ελεύθερος.

Ο Σερφά μπορεί να έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Ομόνοια αλλά όλα όπως όλα δείχνουνε είναι ανοιχτά για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Το σίγουρο είναι πάντως πωςφαντάζει δύσκολο να μείνει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χρονιά στον Πανθρακικό παρά το γεγονός ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εμπειρία που είχε, αγωνιστικά και οικονομικά, κάτι που δεν το κρύβει άλλωστε.

 

Η τρέχουσα εβδομάδα είναι επαφών της διοίκησης του Πανθρακικού με ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται και εκτός του Σερφά, εκτιμάται όπως επισημαίνει και το Sport24 ότι δύσκολα να παραμείνουνε οι Βαϊρουά, Παπαδόπουλος και Λουσέρο. Ο πρώτος καθώς ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του από την Νανσί και έχει υψηλό συμβόλαιο, ο δεύτερος που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας της Κομοτηνής για τους γνωστούς λόγους που έεχουν αναλυθεί ενώ ο τρίτος μετά από τέσσερα χρόνια επειδή “φαίνεται πως έκλεισε ο κύκλος του”.