Πρόσφεραν θέαμα Πανθρακικός και Άρης στο τελευταίο φιλικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Βαγγέλης Μαγκώνης

– Στο τελευταίο παιχνιδι της χρονιάς, Πανθρακικός και Αρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2και έτσι πρόσεφεραν στους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής τέσσερα γκολ, και αρκετά καλό ρυθμό, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές-δοκιμές των δύο προπονητών. 

Αίσθηση προκάλεσαν με την παρουσία τους οι περίπου 30 οπαδοί του φιλοξενούμενου Άρη, που έδωσαν άλλο χρώμα στην κερκίδα, από την οποία παρακολούθησε για ακόμα μια φορά το παιχνίδι, όπως και το περασμένο Σάββατο με το Κορδελιό, ο νέος προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος (στον πάγκο κάθισε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς).

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο ματς, και έτσι στο 7ο λεπτό, μετά το κόρνερ του Καραγιάννη, ο Παπαστεριανός με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 0-1. Από κείνο το σημείο και μετά ο Πανθρακικός ισορρόπησε το ματς και έτσι στο 16′ ο Κασελάν μετά από κόρνερ του αρκετά καλού και σήμερα Hoedfraad, του ολλανδού που βρίσκεται υπό δοκιμή, με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-1. Η τελευταία ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου ήταν για τον Άρη, με τον Ηρακλή να πλασάρει, αλλά η μπάλα να περνάει σύριζα άουτ από το δοκάρι του Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53′ ο Άρης κέρδισε πέναλτι, ύστερα από ανατροπή του Σταυρόπουλου απο τον Aleixo. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αγγελούδης, αλλά ο Αθανασιάδης με διπλή απόκρουση κράτησε το 1-1. Εννέα λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 62′ ο Πανθρακικός μπήκε μπροστά στο σκορ. Η σέντρα ήταν του Μιχαλόπουλου από τα αριστερά και ο Τζάνης με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Καθ’ολη την διάρκεια της επανάληψης, οι αλλαγές των δύο προπονητών ήταν πολλές, αλλά ο ρυθμός παρέμεινε αρκετά καλός, διότι οι πιτσιρικάδες που πήραν τις ευκαιρίες τους, έκαναν ότι μπορούσαν. Ετσι, στο 70′ ο ‘Αρης έκανε το 2-2 με τον Τριανταφυλλάκο με όμορφο πλασέ, φράφοντας το τελικό αποτέλεσμα. Με εξαίρεση μια ευκαιρία του Πανθρακικού στο 78’ με τον Μαρούτ να μην μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, οι δύο ομάδες δεν έκαναν άλλη ευκαιρία, και έτσι αμφότερες σκέφτονται πλέον τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά και το μέλλον τους, αφού δεν αναμένεται να οριστεί άλλο φιλικό παιχνίδι. Η διοίκηση του Πανθρακικού έκανε προσπάθειες για ένα διεθνές φιλικό που θα συζητιούνταν έντονα από τους ποδοσφαιρόφιλους, αλλά όλα δείχνουν ότα θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι και όχι στην παρούσα φάση.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ζοραν Στοϊνοβιτς): Αθανασιάδης, Χρήστου, Μελίσσης, Καθάριος (78′ Μουστάκας), Μίνγκας (71′ Μαμούτ), Hoefdraad (54′ Γωνιάδης), Πόπτσης (75′ Ζούλης), Τζάνης (67′ Βασιλακάκης), Αlexio (54′ Ζδράβος), Κατσελάν (80′ Νουκ), Σκλιοπίδης.

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Παπαδόπουλος): Bελλίδης (84′ Γκέλης), Ηρακλής (75′ Γραικός), Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός (81′ Λεμονής), Καραγιάννης (71′ Καζναφέρης), Τριανταφυλλάκος (84′ Τσουκάνης), Αγγελούδης (62′ Ιγνατίδης), Σταυρόπουλος (58′ Ζήσης).

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ THRAKI PHOTO AGENCY ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ THRAKISPORTS. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ