Σιώπης και Βοσνακίδης στους εκλεκτούς του Παχατουρίδη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Το τελευταίο της τεστ πριν τη συμμετοχή της στην elite round της ΟΥΕΦΑ τον Ιούνιο, θα δώσει η Εθνική ομάδα των Νέων απέναντι στην Κύπρο στις 16.00 το απόγευμα της Τετάρτης (15/5).

Από την περασμένη εβδομάδα ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Παχατουρίδης έχει ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα έχει στη διάθεσή του και ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ο εβρίτης αρχηγός του Ολυμπιακού Μανώλης Σιώπης και ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού και νυν της ιταλική Μπάρι Δημήτρης Βοσνακίδης.

Αναλυτικά, οι “εκλεκτοί” του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Δώνης Χρήστος (Παναθηναϊκός), Χουχούμης Αδαμάντιος (Παναθηναϊκός), Γιαννιτσάνης Νικόλαος (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης Βασίλειος (Ολυμπιακός) Σιώπης Εμμανουήλ (Ολυμπιακός), Ιωαννίδης Νικόλαος (Ολυμπιακός), Βλάχος Κωνσταντίνος (ΑΕΚ), Παναγιωτούδης Κωνσταντίνος (Πανιώνιος), Μπάρκας Βασίλειος (Ατρόμητος), Παπουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος (Ατρόμητος), Λαδάς Παναγιώτης (Αστέρας Τρίπολης), Καντούτσης Αναστάσιος (Καλαμάτα), Μύγας Γεώργιος (Παναιτωλικός), Ανδρεόπουλος Κυριάκος (Κέρκυρα), Κρητικός Νικόλαος (Κέρκυρα), Δεληγιαννίδης Παναγιώτης (ΠΑΟΚ), Σουνάς Δημήτριος (Άρης) και Βοσνακίδης Δημήτριος (AS Bari).

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μιχάλης Βοσκάκης, με βοηθούς τους Γιώργο Ι. Σταυρουλάκη και Γιάννη Κοκμοτό και 4ο διαιτητή τον Γιώργο Σταυρουλάκη. Ήδη η Εθνική, που προετοιμάζεται για την elite round της ΟΥΕΦΑ τον άλλο μήνα, θα πραγματοποιήσει και δύο προπονήσεις στο γήπεδο του αγώνα στις 13/5 (16:00) και στις 14/5 (12:00)…