Νέο άνοιγμα του Ντιε προς τον Ηρακλή

 

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Ο παίκτης της Ξάνθης και πρώην του Ηρακλή, Σερζ Ντιέ, μίλησε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Μόνο που αυτή τη φορά βρέθηκε στο στούντιο του Arena και έκανε νέο άνοιγμα στον Ηρακλή, ενισχύοντας τις φήμες ότι με το ένα πόδι είναι εκτός Ξάνθης.

Ο Ντιε βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη ώστε να παρακολουθήσει το σημερινό παιχνίδι του “Γηραιού” με την Επανομή. Μίλησε με κολακευτικά λόγια τους “κυανόλευκους”, αναφέρθηκε στους διακριθέντες της φετινής σεζόν στη Superleague, ενώ στο τέλος… τραγούδησε και το γνωστό σύνθημα των φίλων του Ηρακλή, “Ζαλίζομαι”! 

Αρχικά, είπε: “Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και ευχαριστώ που μου δίνεται την δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κο Καραγεωργίου, είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, οπότε με τιμούν πολύ τα καλά του λόγια”.

Για τη φετινή παρουσία της Ξάνθης και την αδυναμία της να κερδίσει εντός έδρας: “Θα πρέπει να το διορθώσουμε την επόμενη χρονιά, αυτό διαπίστωσα κι εγώ. Είναι πολύ σημαντικό να  βελτιώσουμε την εντός έδρας συγκομιδή μας ώστε να τα πάμε και ακόμη καλύτερα”.

Για το ποιους παίκτες ξεχώρισε από το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν: “Ναι, ξέρω τον Αμπντούν από την Καβάλα και γνωρίζω την ποιότητά του, είναι πολύ καλός. Ψάχνω από νέους που να αναδείχθηκαν και να ξεχώρισαν. Ο Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Ολάϊταν της Βέροιας. Επίσης, ο Μάνταλος από την ομάδα μου είναι πολύ καλός, έχει σπουδαία ποιότητα. Ακόμη, τη φετινή σεζόν πολλοί νέοι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να παίξουν στο πρωτάθλημα και ξεχώρισαν κάποιοι, όπως ο Κάτσε του ΠΑΟΚ”.

Για την παρουσία του στην Επανομή σήμερα αλλά και για την αγάπη του για τον Ηρακλή: “Ναι, θα πάω στην Επανομή! Ο Ηρακλής είναι η πρώτη μου ομάδα στην Ελλάδα, τον αγαπώ πολύ! Με βοήθησε και με την φιλανθρωπική  οργάνωση που έχω δημιουργήσει και τον ευχαριστώ πολύ”.

Για το γεγονός πως όταν επέστρεψε ως αντίπαλος στο Καυταντζόγλειο, ορισμένοι τον αποδοκίμασαν και πως το ερμηνεύει ο ίδιος: “Είναι φυσιολογικό αυτό. Αν δε σε αγαπάνε, δεν ασχολούνται. Αν δεν ασχολούνται, δε σε αγαπάνε. Ξέρω, όμως, ότι με αγαπάνε πολύ”.

Για τη συνέχεια της καριέρας του: “Θα συζητήσω με την Ξάνθη και θα αποφασίσω για την συνέχεια της καριέρας μου, δε ξέρω ακόμη τι θα γίνει”.

Για το γεγονός πως πανηγυρίζει τα γκολ του, πηγαίνοντας το ένα του πόδι προς τα πίσω: “Ναι, ισχύει! Στην Ελλάδα το κάνω αυτό, είναι μέσα στο μυαλό μου! Είναι και τρέλα! (γέλια). Εγώ οφείλω και θεωρώ όλοι οι παίκτες πρέπει να παρουσιάσουμε ένα θέαμα στο γήπεδο, για όλους τους φιλάθλους που πληρώνουν εισιτήριο για να τους δουν”.

Για το σύνθημα των οπαδών του Ηρακλή “Ζαλίζομαι” με το οποίο είχε ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση: “Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το σύνθημα! Όποτε έμπαινα στο γήπεδο και το τραγουδούσαν οι οπαδοί μας, μου γυρνούσαν τα μυαλά! (γέλια). Το τραγουδούσα και στην προθέρμανση αλλά και μετά το ματς! «Ζαλίζομαιιιιιι»! (γέλια)”.