Δεν άντεξε στη Χρυσούπολη ο Ορέστης

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

Δεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισε ο Ορέστης Ορεστιάδας, αυτή τη φορά στη Χρυσούπολη από το Νέστο με 2-1 και βλέπει το όνειρο της ανόδου στη νέα ενοποιημένη Γ’ Εθνική κατηγορία να απομακρύνεται αισθητά.

 

Η ομάδα του Χρήστου Χρηστούδη πλέον έμεινε μόνη της στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό μετά από δύο αγώνες, ενώ ο πρωτοπόρος Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Νέστος Χρυσούπολης είχε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί με διαφορά δύο τερμάτων. Ο Ορέστης απείλησε μόλις στο 2’ με κεφαλιά του Χαλιμακούδη( στο ίδιο λεπτό είχε χάσει πέναλτι κόντρα στον Ίασμο στην Ορεστιάδα) αλλά η συνέχεια ανήκε στους γηπεδούχους. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου ο Σαλαπάτας με κεφαλιά από σέντρα του Αϊβάζογλου άνοιξε το σκορ για τη Χρυσούπολη. Έξι λεπτά μετά το σουτ του Τσοσκούν έδιωξε ο Φιλιππίδης και στο 22’ ήταν η σειρά του Σαλαπάτα να απειλήσει. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου ο ίδιος παίκτης έστειλε με φάουλ τη μπάλα άουτ και δέκα λεπτά μετά ο Φιλιππίδης έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Δεσύλλα. Δύο λεπτά μετά ο Σαλαπάτας με πλασέ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του. Ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου μέρους η Ορεστιάδα απείλησε με σουτ του Δαρβούδη.
Στο δεύτερο μέρος και ιδιαίτερα μετά το 60’ ο Ορέστης πίεσε, είχε δοκάρι, κατάφερε να μειώσει σε 2-1, αλλά δε μπόρεσε να αντιδράσει περισσότερο. Στο 48’ το σουτ του Αϊβάζογλου κατέληξε κόρνερ και στο 51’ ο Σαλαπάτας έστειλε με σουτ τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι χάνοντας ευκαιρία για χατ τρικ. Στο 61’ φάουλ του Γαμβρέλη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 65’ ο Ορέστης έφτασε μια ανάσα από το 2-1 όταν η κεφαλιά του Μεμέτ Ογλού κατέληξε στο δοκάρι και άουτ, αλλά το πέτυχε ένα λεπτό μετά με κεφαλιά του Χαλιμακούδη. Στο 76’ το σουτ του Δεσύλλα κατέληξε κόρνερ και στις καθυστερήσεις ο Κοντοτόλης δεν μπόρεσε να κάνει το 3-1.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Γισγάτης και Διαμαντή του συνδέσμου Χαλκιδικής.
Νέστος Χρυσούπολης: Αϊβαζίδης, Γαμβρέλης, Αϊβάζογλου, Μανούκος, Παυλακάκης, Εμμανουηλίδης, Δεσύλλας, Τσοσκούν (63’ Τσάκωνας), Ντενίζ (80’ Ματσκανίδης), Σαλαπάτας, Νάνος (36’ Κοντοτόλης).
Ορέστης Ορεστιάδας: Φιλιππίδης, Χαλιμακούδης, Μυλωνάς Π. (53’ Μεμέτ Ογλού), Κοτζά Αλή (87’ Πετράς), Ρουσίδης, Πετρόπουλος Σ., Δοϊνούδης, Θεμελάκης, Δαρβούδης, Πετρόπουλος Κ. (81’ Αμοιρόπουλος), Νικολόπουλος.