Αθλητής του ΝΟΑ στην Εθνική Ιστιοπλοϊας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Α στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist και Laser 4.7 που διεξήχθη στη Κατερίνη από 7 έως 11  Μαΐου  με τη συμμετοχή 163 αθλητών από 47 ναυτικούς ομίλους της χώρας.

Η εμφάνιση της ομάδας του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης κρίθηκε ικανοποιητική. Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 12 ιστιοδρομίες με συνθήκες ισχυρού θαλάσσιου ρεύματος, συνεχών αλλαγών του αέρα, άπνοιας και βροχής, ενώ ο ανταγωνισμός και το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών είχε σαν αποτέλεσμα συνεχείς ανατροπές μέχρι  και τη τελευταία ιστιοδρομία.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η διάκριση για τον αθλητή του ΝΟΑ Πολυχρόνη Γιαννακίδη ο οποίος μετά από 12 ιστιοδρομίες τερμάτισε 35ος στο Χρυσό Στόλο εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στην Εθνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας  στους Βαλκανικούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στα… Σκόπια από 5-10 Σεπτεμβρίου 2013.

Η διεξαγωγή των αγώνων καθώς και η φιλοξενία από το Ναυτικό Ομιλο Κατερίνης στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία ενώ σύμφωνα με τη γνώμη των αθλητών μας ήταν ένα από τα καλύτερα Πανελλήνια των τελευταίων ετών. Οι θέσεις που κατέλαβαν οι αθλητές του ΝΟΑ στη γενική κατάταξη είναι οι εξής

ΟΠΤΙΜΙΣΤ
Χρυσός στόλος: Πολυχρόνης Γιαννακίδης 35ος
Αργυρός Στόλος: Αντώνης Ντούλας  7ος, Δήμητρα Παπαχρήστου 24η, Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου 25ος
 
LASER 4.7  
Γιάννης Δολιανίτης 51ος, Βασίλης Αμπατζής 52ος, Παναγιώτης Ρήγας 73ος