Αναχωρεί ο Γκόγκος για τον πιο μεγάλο αγώνα…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

–  Ο ιδιαίτερα αγαπητός φίλος του Εθνικού, αλλά και όλης της Αλεξανδρούπολης, Γιώργος Φωτιάδης, γνωστός και ως “Γκόγκος” , αναχωρεί το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5, 14:00) για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί στην κλινική “Άγιος Λουκάς” σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει.


Ο “Γκόγκος” σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα που έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα του Facebook, το οποίο κοινοποίησε και στον “τοίχο” του ThrakiSportS, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους όσους του συμπαραστέκονται στη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του και υποσχέθηκε ότι θα γυρίσει πάλι πίσω δυνατός στην Αλεξανδρούπολη και στην ομάδα της Αλεξανδρούπολης, τον Εθνικό.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης από φίλους του, που του εύχονται καλή επιτυχία στην επέμβαση και ταχεία ανάρρωση. 

Αναλυτικά, το μήνυμα του Γιώργου αναφέρει:

Ίσως είναι ένα από τα τελευταία μηνύματα που σας γράφω, πριν από τη σημαντικότερη μέχρι τώρα στιγμή της ζωής μου. Αυτό που θέλω να πω σε όλους σας αλλά και στον καθένα ξεχωριστά δε μπορεί να συμπεριληφθεί μέσα σε τόσες λίγες λέξεις. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για ότι έχετε κάνει για μένα μέχρι τώρα και το δικαίωμα που μου δώσατε στην ελπίδα. Η αγάπη που εισπράττω από όλους σας γεμίζει την ψυχή μου με δύναμη και κουράγιο και κάνει τα πάντα να φαίνονται στα μάτια μου παιχνιδάκι! Με την σκέψη σας να με συντροφεύει μπαίνω αύριο για την μεγαλύτερη μάχη μου! Είμαι σίγουρος ότι θα γυρίσω πάλι πίσω νικητής όπως σας έχω αποδείξει μέχρι τώρα ο δικός σας Γιώργος (Γκόγκος)! Σας ευχαριστώ ειλικρινά από τα βάθη της ψυχής μου!!! Σας αγαπώ όλους!!!