Καλό κλίμα και τακτική στην προπόνηση της Εθνικής στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Χωρίς το παραμικρό απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής Ανδρών το απόγευμα της Τρίτης στο κλειστό γυμναστήριο της Ορεστιάδας. 

Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές, Αλέκος Λεώνης και Σωτήρης Δρίκος, αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο σε ασκήσεις τακτικής και γενικότερα δεν ανέβηκαν οι «στροφές», αφού ήταν μόλις η δεύτερη προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της συμμετοχής στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος (23-26 Μαΐου στη Σουηδία), αλλά και των αγώνων μπαράζ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με το Βέλγιο (1/6 το πρώτο ματς στην Ορεστιάδα και 8/6 η ρεβάνς στο Βέλγιο). 

Το πρωί η Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε προπόνηση με βάρη. Το κλίμα είναι πολύ καλό και σε αυτό βοηθά και η παρουσία των εθελοντών και των ντόπιων παραγόντων που παρέχουν τα πάντα στην αποστολή της Εθνικής. Δεν είναι τυχαία τα λόγια του λίμπερο του Ολυμπιακού Γιώργου Στεφάνου, ο οποίος άφησε στην Αθήνα τον τεσσάρων μηνών γιο του: «Όλοι γνωρίζουν την αγάπη των ανθρώπων της Ορεστιάδας για το βόλεϊ. Κι από την πρώτη στιγμή που είμαστε εδώ προσπαθούν να μας βοηθήσουν και να κάνουν πιο άνετη την παραμονή μας αλλά και τη δουλειά μας στις προπονήσεις. Τους ευχαριστούμε και ελπίζουμε να τους ανταποδώσουμε με μια μεγάλη νίκη».