Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Αργύρη Μήτσου

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Η μοίρα έπαιξε περίεργο παιχνίδι στην οικογένεια του κομοτηναίου πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού Αργύρη Μήτσου. Το μεσημέρι της Κυριακής κόπηκε το νήμα της ζωής του Χρήστου Μήτσου, αδερφού του εικονιζόμενου πρώην προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και για χρόνια γιατρού των πρασίνων αλλά και της Εθνικής Ομάδας Ποδόσφαίρου Αργύρη Μήτσου.

Ο Χρήστος Μήτσου ήταν το θύμα σφοδρότατου τροχαίου δυστυχήματος το μεσημέρι της Κυριακής στην παλιά εθνική οδό Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης, στο ύψος των Φατίριακων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μήτσου οδηγούσε προς το Φανάρι, από καρότσα οχήματος που προπορεύονταν έπεσε ξύλινο κιβώτιο, ο οδηγός προσπάθησε να το αποφύγει και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε μετωπικά με τζάγκουαρ.

Ο θάνατος του Χρήστου Μήτσου, που ήταν 75 ετών αλλά όσοι τον γνώριζαν θαύμαζαν την δύναμη και την ζωντάνιά του, ήταν ακαριαίος. Από το πρωί της Δευτέρας η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής ξύπνησε μουδιασμένη, καθώς άρχισε να διαρρέεται η είδηση του θανάτου του σε όλη η πόλη και αρκετοί πέρναγαν από το κατάστημα με σιδετικά που διατηρούσε στην πόλη. Η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στην Κομοτηνή…