Εφτασε στην Ορεστιάδα η Εθνική Ανδρών (πλην Τζούριτς)

Ανταπόκριση από Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Στον Εβρο και συγκεκριμένα την Ορεστιάδα βρίσκονται από το μεσημέρι της Δευτέρας όλοι οι διεθνείς της Εθνικής Ανδρών, εκτός από τον (ορεστιαδίτη) πρωταθλητή Ιταλίας Δημήτρη Τζούριτς στον οποίο δόθηκε τετραήμερο ρεπό ξεκούρασης και την Παρασκευή θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αλέκος Λεώνης έχει στο ξενοδοχείο όλους τους διεθνείς και στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει και η πρώτη προπόνηση του εθνικού συγκροτήματος. Ο Λεώνης μαζί με τον Σωτήρη Δρίκο και τους διεθνείς που ήταν και στην Εθνική Εφήβων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ανάπα της Ρωσίας, ανάμεσά τους και οι Ραφαήλ Κουμεντάκης και Ανέστης Δαλακούρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, ταξίδεψαν τα ξημερώματα από την Ανάπα στη Μόσχα, από εκεί στη Κωνσταντινούπολη και από εκεί οδικώς για την Ορεστιάδα.

Η ελληνική ομάδα θα αρχίσει άμεσα πρόγραμμα τακτικής καθώς δεν υπάρχει χρόνος για ολοκληρωμένη προετοιμασία πριν από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, σε ένα δεκαήμερο στην Σουηδία. Αμέσως μετά από αυτά, θα δοθούν και οι δύο αγώνες μπαράζ με το Βέλγιο για το Ευρωβόλεϊ.

Όπως έχει αναφέρει το thrakisports, οι Λεώνης και Δρίκος θα δοκιμάσουν την Εθνική Ομάδα σε τρία φιλικά που θα δοθούν με τη Λετονία την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή 18-20 Μαΐου. Και τα τρία φιλικά θα δοθούν στην Ορεστιάδα.