Ξεχώρισαν Δουβαλίδης και Γαβαλά στο Διασυλλογικό της Θράκης

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ο δραμινός πρωταθλητής Κώστας Δουβαλίδης ήταν ο αθλητής που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις το Σάββατο στους αγώνες του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος που διεξήχθησαν ταυτόχρονα σε 12 πόλεις της χώρας, καθώς συνόδευσε την… κατά τα άλλα προπονητικού χαρακτήρα συμμετοχή του στη διοργάνωση, με εντυπωσιακές επιδόσεις. 

Ο πρωταθλητής του Μπάμπη Σδρόλα τερμάτισε σε 13.49 τα 110 μέτρα με εμπόδια και μάλιστα με αντίθετο άνεμο επιτυγχάνοντας σπουδαία επίδοση στην έναρξη της σεζόν, ενώ λίγο αργότερα έτρεξε για να βοηθήσει τον σύλλογό του και στα 100 μέτρα όπου τερμάτισε σε 10.49″. Οι επιδόσεις του και στις δύο αποστάστεις αν μη τι άλλο έδειξαν πως και φέτος θα είναι ανταγωνιστικός και ικανός να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διοργάνωση.

Στους αγώνες που έγιναν στις Σέρρες με τη συμμετοχή αθλητών από σωματεία των ΕΑΣ Θράκης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, ο Μανώλης Κουτσουκλάκης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής ήταν δεύτερος στα 100 μ. με 10.68″. Από εκεί και πέρα, η παρουσία που ξεχώρισε ήταν αυτή στα 400 μ. από την Ευθυμία Γαβαλά, επίσης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, που επικράτησε με 56.89″. Σε επόμενη ανάρτηση θα έχουμε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Β’ Ομίλου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος, που φιλοξενήθηκε στις Σέρρες…