Ξεκινούν τα μπαράζ για την Γ’ Εθνική! Στη σέντρα 4 ομάδες της Θράκης!!!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ξεκινά στις πέντε το απόγευμα το τουρνουά έξι αγωνιστικών ανάμεσα στις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Εβρου, Θράκης (Ροδόπης), Ξάνθης και Καβάλας για να ξεχωρίσει η μία ομάδα που θα κάνει παρέα σε Έβρο Σουφλίου και ΠΑΟ Κοσμίου στο νέο πρωτάθλημα της ενοποιημένης Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Με άλλα λόγια, αρχίζουν τα μπαράζ.

Και οι τέσσερις μονομάχοι, δηλαδή ο Ορέστης Ορεστιάδας από την ΕΠΣ Εβρου, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου από την ΕΠΣ Θράκης, ο Ορφέας από την ΕΠΣ Ξάνθης και ο Νέστος Χρυσούπολγς από την ΕΠΣ Καβάλας εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση θα έχουμε την τρίτη θρακιώτικη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική, αφού ακόμα και ο Νέστος πληροφορούμαστε ότι βασίζεται σε αρκετούς θρακιώτες, ισίως ξανθιώτες, τόσο στο ρόστερ του όσο και σε παραγοντικό επίπεδο. Αλλωστε για πολλούς και η Χρυσούπολη Θράκη θεωρείται.

Στην πρεμιέρα ο Ορφέας Ξάνθης υποδέχεται στο γήπεδο του ΑΟΞ τον Νέστο Χρυσούπολης και ο Ορέστης Ορεστιάδας τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Το ThrakiSportS θα μεταδώσει live και τους δύο αγώνες, αφού ο Γιάννης Βαβαλικούδης θα βρίσκεται στο γήπεδο της Ορεστιάδας και ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης σε αυτό της Ξάνθης για να σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη στα παιχνίδια αλλά και αναλυτικό ρεπορτάζ, δηλώσεις και πλήρες φωτορεπορτάζ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΟΡΦΕΑ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
 
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΙΑΣΜΟΥ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΕΔΩ
 
KAI TEΛOΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ