Το αποχαιρετιστήριο φιλικό στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ήταν ένα ξεχωριστό φιλικό. Το τελευταίο τέτοιου είδους στο Κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης, που έχει φιλοξενήσει εδώ και πολλά χρόνια σπουδαίους αγώνες και έχει ζήσει μεγάλες στιγμές, δίνοντας πλέον τη θέση του στο νέο κολυμβητήριο της πόλης που ανοίγει τις πύλες του την προσεχή εβδομάδα.

Από τη μια πλευρά της πισίνας βρέθηκαν τα νιάτα και ο ενθουσιασμός της εφηβικής ομάδας πόλο του Εθνικού (συνεπικουρούμενοι βέβαια με 2-3 βετεράνους πολίστες) και από την άλλη οι βετεράνοι του συλλόγου, που παρέταξαν την εμπειρία και τις αναμνήσεις τους σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Στο αγωνιστικό μέρος, που περνάει βέβαια σε δεύτερη μοίρα, οι έφηβοι του Εθνικού κατάφεραν στο ξεκίνημα να κοντράρουν τους βετεράνους, αλλά στη συνέχεια οι τελευταίοι απέκτησαν διαφορά και έφτασαν με χαρακτηριστική ευκολία στη νίκη. Το τελικό σκορ δεν έχει καμία απολύτως σημασία και αξία, αφού το ζητούμενο ήταν να ξανασμίξουν στην πισίνα παλιοί αθλητές του Εθνικού και να συμβάλλουν μ’ αυτό τον τρόπο στην ανάδειξη και περαιτέρω προβολή του πόλο στην Αλεξανδρούπολη.

Βέβαια, το μελανό σημείο στο σημερινό φιλικό αποτέλεσε η μειωμένη προσέλευση του κόσμου, αφού οι θεατές που βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο ιστορικό κολυμβητήριο για αυτό το ξεχωριστό φιλικό έφταναν μετά βίας τους 30 (ναι, σωστά διαβάσατε, τριάντα…).

Το ThrakiSportS βρέθηκε στο κολυμβητήριο της Αλεξανδρούπολης και σε επόμενη ανάρτηση θα παρουσιάσει πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον τελευταίο αγώνα που φιλοξένησε…