Live: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από την Ξάνθη ο Μπάμπης Κυπριανίδης

– Παρακολουθήστε ζωντανά τον ημιτελικό Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας, η τελική φάση του οποίου διεξάγεται στην Ξάνθη. Ο Μπάμπης Κυπριανίδης βρίσκεται στα Πηγάδια και μεταδίδει… 

Οι μεταδόσεις συνεχίζονται από το Skoda Ξάνθη Arena. Μετά τον ημιτελικό Ξάνθης – Ολυμπιακού διασταυρώνουν τα ξίφη τους ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Η Ξάνθη δεν τα κατάφερε, ο Ολυμπιακός με το ευρύ 4-0 προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας και περιμένει τον νικητή από τον αγώνα Παναθηναϊκού – ΠΑΟΚ για να μάθει τον αντίπαλό του στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:  Κοτσάρης, Στρατήγης, Σερβιλάκης, Τζανουλίνος, Αρναούτογλου, Στάικος, Τουρούκης, Αγγελόπουλος, Μέραϊ, Νιούμαν, Ζαφειράκης.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Σοϊλεμεζόγλου, Κασαπίδης, Παντεκίδης, Τσελεπίδης, Βασαΐτης, Πατράλης, Πόζογλου, Τουμανίδης, Κουλούρης, Δημητριάδης, Δεληγιαννίδης.

Στο γήπεδο έχουν παραμείνει από τον προηγούμενο αγώνα οι Χρήστος Μαλαδένης, Μαρίνος Ουζουνίδης, Γιάννης Παπαδημητρίου και Νίκος Κεχαγιάς.

1′  Εναρξη του αγώνα

1′ Γκολ ο ΠΑΟΚ. Με την πρώτη επίθεση οι θεσσαλονικείς παίρνουν  προβάδισμα στο σκορ όταν ο Κουλούρης από τα δεξιά βγήκε στην επίθεση πέρασε τον αντίπαλο του και πλάσαρε εύστοχα τον Κότσαρη ανοίγοντας το σκορ 

15′ Καμία αλλαγή στο σκορ και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. 

23΄Ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ με τον Πόζογλου να βγαίνει τετ α τετ με το τον Κότσαρη αλλά ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού έδιωξε αρχικά με το πόδι και εν συνεχεία μπλόκαρε την μπάλα.

30′  Σε ήρεμους ρυθμούς κυλάει το ματς. Ο Πανθρακικός προσπαθεί να αναπτυχθεί, αλλά δεν έχει απειλήσει

35′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να ισοφαρίσει με σουτ του Αρναούτογλου αλλά ο Σοϊλεμεζόγλου έδιωξε σε κόρνερ.

45′ Σουτ του Νιούμαν έξω από την περιοχή μετά από πάσα του Μπαλατσούρα, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από την εστία του Σοϊλεμεζόγλου.

45+1′  Τέλος πρώτου σαρανταπενταλέπτου. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρονου: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-1

46′  Εναρκξη δευτερου μερους

55′ Πιο δυνατά δείχνει να έχει μπει ο Παναθηναϊκός, προσπαθεί να ισοφαρίσει αλλά δεν τα έχει καταφέρει

58′ Ο Νιούμαν αποφεύγει τον αντίπαλο του έξω από την περιοχή, θα πιάσει και το σουτ αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ θα μπλοκάρει.

73′ Γκολ για τον ΠΑΟΚ. Η άμυνα του Παναθηναϊκού προσπάθησε να απομακρύνει η μπάλα έφτασε στον Κώστα ο οποίος με αριστερό συρτό βολέ νίκησε τον Κότσαρη και έγραψε το 2-0.

77′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σε ανατροπή του Στάικου. Ο αρχηγός των πράσινων ανέλαβε και την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 2-1 ένα σχεδόν τέταρτο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

83′ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Μπαλατσούρας πήρε μέτρα προς την περιοχή του ΠΑΟΚ άλλαξε ωραία την μπάλα με τον Νιούμαν, μπήκε στην περιοχή και σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ σούταρε μόλις άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια.

86′ Δοκάρι ο ΠΑΟΚ. Ωραία εκτελεσμένο φάουλ από πλευράς του ΠΑΟΚ με τον Κουλούρη να βγαίνει τετ α τετ με τον Κότσαρη αλλά να σουτάρει στο δοκάρι.

90+3′  Τέλος του αγώνα. τελικό αποτέλεσμα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1-2.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας το βράδυ της Δευτέρας.

Μείνετε μαζί μας. Ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τους δύο ημιτελικούς στα Πηγάδια της Ξάνθης…