Ξύπνησαν μνήμες στο ξεχωριστό φιλικό των Κυκλώπων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Σε ένα ξεχωριστό φιλικό στη μνήμη του Πέτρου Γιαριμάγα, στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας του τουρνουά “Άγγελος Χαραλαμπάκης”, που διεξάγεται στην Αλεξανδρούπολη, κάποιες από τις αθλήτριες (απουσίαζαν πολλές για διάφορους λόγους) που οδήγησαν την ιστορική ομάδα των Κυκλώπων το 1995 στην ιστορική της έξοδο στην Ευρώπη ξανάσμιξαν στο γήπεδο και αναμετρήθηκαν με τη φετινή ομάδα των Κυκλώπων, που αγωνίστηκε φέτος στην Α2 κατηγορία.

Δεκαοχτώ χρόνια μετά από εκείνη την ιστορική επιτυχία, μεγάλες δόξες του χάντμπολ της Αλεξανδρούπολης είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα παλιά και να δώσουν έναν ιδιαίτερο αγώνα κόντρα στο νέο αίμα των Κυκλώπων, που ξεχωρίζει για την ανταγωνιστικότητα και το πάθος του.

Μαρία Καχριμάνη και Έφη Κουρουτζίδου κάτω από τα γκολπόστ (έπαιξε μαζί της και η κόρη της Μάγδα Κεπεσίδου) και οι Κούλα Λεγγέτση, Κωνσταντίνα Χαραλαμπάκη, Έφη Φαρδύ και Ειρήνη Φαλέκα έδωσαν το παρών εκπροσοπώντας την ιστορική ομάδα του ’95, σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι, όπου κανείς δε θα θυμάται το τελικό σκορ.

Πριν από αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι, αναμετρήθηκε η ανδρική ομάδα των Κυκλώπων με τον Ωριώνα Θεσσαλονίκης. To Σάββατο το τουρνουά ”Άγγελος Χαραλαμπάκης” συνεχίζεται με τους αγώνες της δεύτερης ημέρας.