Τα πιτσιρίκια της Ξάνθης μπροστά στην πρόκληση του Final Four

 

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης
–  Λιγότερες από 20 ώρες απομένουν για την διεξαγωγή του φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λίγκας, με την Ξάνθη να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό στις 3.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό να κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό τρεις ώρες μετά.
Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξένησε δηλώσεις των προπονητών αλλά και των αρχηγών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League  Κ17. Αναλυτικά όσα είπαν ο προπονητής τη Skoda Ξάνθη Κώστας Μπεδρελής και ο αρχηγός της ομάδας Οκάν Χατζηρεζόγλου:
 
Κωνσταντίνος Μπερδελής (Προπονητής): «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που καταφέραμε να φτάσουμε μέχρι την τελική φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ17. Ειδικότερα όταν η πρώτη μας συμμετοχή σε τελική φάση θα συνδυαστεί με την φιλοξενία των αγώνων στην πόλη μας.  Η χρονιά κύλησε αρκετά καλά, αγωνίστηκαν αρκετοί ποδοσφαιριστές και η εμπειρία που απέκτησαν και αποκτήσαμε θα μας μείνει αξέχαστη. Η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής είναι πολύ σημαντική καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ-17 και Κ-20 έχουν προωθηθεί στην επαγγελματική ομάδα. Στην τελική φάση, εύχομαι να γίνουν ωραίοι αγώνες και να τους ευχαριστηθεί ο κόσμος».
 
Οκάν Χατζητερζόγλου (Αρχηγός): «Είμαστε καινούργια ομάδα με νέα παιδιά. Κάναμε καλή προετοιμασία το καλοκαίρι, δουλέψαμε αρκετά και στόχος μας ήταν η πρόκριση στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ17. Τα καταφέραμε και πλέον πιστεύουμε στο τρόπαιο. Οι τέσσερις ομάδες που έχουν προκριθεί έδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Όποια ομάδα δείξει ότι είναι πιο  καλά προετοιμασμένη θα είναι και αυτή που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».