Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Μπορεί μόλις χθες να έκλεισε επισήμως ο προπονητής, ωστόσο ξεκίνησαν από τους διοικούντες αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα οι πρώτες επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, έτσι ώστε η κατάσταση να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι το τέλος των προπονήσεων.

Σαφώς και οι διοικούντες έχουν αποδεχτεί πως ο Δημήτρης Παπαδόπουλος αλλά και οι Βαϊρουά, Σερφά και Λουσέρο δύσκολα θα παραμείνουν στην Κομοτηνή και θα κουνήσουν μαντίλι, ενώ εκτός πλάνων φέρονται να είναι επίσης σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι Βασίλης Κοντογουλίδης και Χρήστος Μελίσσης.

Με συμβόλαια δεσμεύονται οι Τζάνης, Ντιόγκο, οι οποίοι αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, αλλά και ο νεαρός γκολκίπερ Αθανασιάδης. Αυτοί είναι και οι μόνοι σίδουροι που θα μείνουν, για την ώρα, από το φετινό ρόστερ.

Οι άνθρωποι του Πανθρακικού θα προτείνουν σύμπλευση στους Σαρακατσάνο, Κουτσόπουλο, Βρονταρά, Χρήστου, Σκλιοπίδη, Στάθη, Μπαϊκαρά, Μουνάφο, Λαδάκη, Κάστσελαν, Μίνγκα, Μακρυδημήτρη. Αυτό σημαίνει ότι τα πάντα είναι θέμα διαπραγματεύσεων αλλά και επιθυμίας των παικτών.

Πάντως, η πρόθεση των Θρακιωτών είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, χωρίς απαραίτητα να εκτοξευθεί το μπάτζετ, αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο μεγαλομέτοχος Τάσος Καραολάνης χωρίς να σημαίνει αυτό ότι θα μειωθεί κιόλας, όπως διέρρεε η πλευρά Δερμιτζάκη. Πάντως, σε κάποιους παίκτες θα προταθούν συμβόλαια με χαμηλότερες απολαβές ή στην καλύτερη περίπτωση με τις ίδιες…