Η ατζέντα του θρακιώτη φιλάθλου (Παρασκευή 10/5)

Δείτε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες της ημέρας που οφείλει να γνωρίζει ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος που σέβεται τον εαυτό του. Όλοι οι αγώνες, τα γήπεδα και οι ώρες έναρξης με ένα κλικ, για να… μη χάσετε την μπάλα!

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ  2013

 

15:00  Σάλα Volley Grad, Ανάπα, Ρωσία: Ελλάδα – Αυστρία (Βόλεϊ, Προκριματικά Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Εβήβων, Α’ Προκριματικός Όμιλος, 4η αγωνιστική, με την συμμετοχή των αλεξανδρουπολιτών Κουμεντάκη, Δαλακούρα, Κασαμπαλή και Χατζόπουλου στο ρόστερ της Εθνικής Ομάδας).

18:30  Στάδιο Ντόχα, Κατάρ: Τελικός Ύψους του 1ου Diamond League για το 2013 (Στίβος, με την συμμετοχή του θρακιώτη πρωταθλητή Κώστα Μπανιώτη, ζωντανή μετάδοση της εξέλιξης του αγώνα από το thrakisports).

19:00  Ο2 Basketball Arena, Λονδίνο, Αγγλία:  Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Μπάσκετ, Ευρωλίγκα, Ημιτελικός Φάιναλ Φορ)

19:00  Κλειστό Γυμναστήριο Σουφλίου: Εβρος Σουφλίου – Χρυσούπολη (Βόλεϊ, Τελική Φάση Παγκορασίδων της Α’ Περιφέρειας Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας, 1η αγωνιστική)

19:45  Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων, Θεσσαλονίκη: Τιτάνες Παλαμά – Ασπίδα Ξάνθης (Μπάσκετ, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος Βορρά, 3η αγωνιστική)