Οι πέντε μέρες του Μίμη Παπαϊωάννου στη Θράκη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Στην πόλη της Ξάνθης βρίσκεται ο σπουδαίος παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ και της Εθνικής Ομάδας Μίμης Παπαϊωάννου, για το τουρνουά υποδομής Γυναικείου Ποδοσφαίρου που διοργανώνει προς τιμήν του το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Ο Μίμης Παπαϊωάννου, που αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, θα βρίσκεται στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στο Αθλητικό Κέντρο των Πηγαδίων όπου φιλοξενείται η διοργάνωση μέχρι και την Παρασκευή οπού και θα ολοκληρωθεί η διαδικασία του τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Κύπελλο Ήθους «Μίμης Παπαϊωάννου» ιεξάγεται εδώ και 4 χρόνια από το ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» προς τιμήν του πρώην διεθνή άσσου, αλλά για πρώτη φορά διεξάγεται σε πόλη της Θράκης

Στο διάστημα της παρουσίας του στην Ξάνθη, άριστες εντυπώσεις που έχουν αφήσει στον κ. Παπαϊωάννου οι αθλητικές εγκαταστάσεις των Πηγαδίων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, με τον παλαίμαχο παίκτη να δηλώνει μάλιστα εντυπωσιασμένος.

Σε αγωνιστικό επίπεδο το τουρνουά ολοκληρώνεται το αοπόγευμα της Πέμπτης και την Παρασκευή το μεσημέρι θα γίνουν οι βραβεύσεις, στις οποίες φυσικά θα παραβρεθεί και το τιμώμενο πρόσωπο όλης της εκδήλωσης, ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες από την παρουσία του σπουδαίου αυτού ποδοσφαιριστή στην Θράκη αλλά και ορισμένα αγωνιστικά στιγμυότυπα από το τουρνουά…