Σε λίγο αποφασίζουν αν θα γίνει το μπαράζ…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Μετά από… αυτοψία που θα πραγματοποιηθεί μέχρι το μεσημέρι στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης, θα ληφθεί η απόφαση για την διεξαγωγή ή όχι του μπαράζ μεταξύ Παναθηναϊκού και Skoda Ξάνθης.

Όπως έγραψε μέσα στη νύχτα το ThrakiSportS ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του, το βράδυ της Τετάρτης άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης πετώντας καρφιά και μπογιές με αποτέλεσμα να έχει τεθεί σε κίνδυνο τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Στις 11.00 το πρωί πραγματοποιείται η καθιερωμένη σύσκεψη πριν από τέτοια ματς, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων, της Σούπερ Λίγκας, της ασφάλειας του γηπέδου και της Αστυνομίας.  Βέβαια αυτήν τη φορά η σύσκεψη έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον αφού κύριο θέμα θα είναι το να διαπιστωθεί το κατά πόσο είναι σε θέση το γήπεδο να φιλοξενήσει τον αγώνα μπαράζ ή όχι.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο είχε συμβεί και πριν από τρία χρόνια, όταν η ΑΕΚ είχε δηλώσει ως έδρα, για το ματς των προκριματικών του Europa League με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, τη Νέα Σμύρνη και μετά την… επίθεση των βαρβάρων που αντιδρούσαν στην διεξαγωγή του αγώνα εκεί, αναγκάστηκε να παίξει στο Στάδιο Καραϊσκάκη.

Πλέον, πρέπει να περιμένουμε να γίνει αυτοψία στο γήπεδο για να διαπιστωθεί αν οι ζημιές είναι ιδιαίτερα μεγάλες που ίσως αναγκάσουν και πάλι να γίνει το ματς αλλού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ “ΠΑΝΘΗΡΩΝ” ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΕΛΟΣ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΥΣ “ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ” ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ