Πιάστηκαν στα χέρια στη φυσούνα ο Ντιε με τον Ζέκα

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

Στα χέρια… πιάστηκαν Ζέκα και Ντιέ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μπαράζ του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν οι πρωταγωνιστές στη φάση της αποβολής του μέσου των Θρακιωτών, στο πρώτο ημίχρονο, που σε μεγάλο βαθμό έκρινε και την εξέλιξη του αγώνα. Σε εκείνο το σημείο ο Ντιε πέταξε με δύναμη την μπάλα στο πρόσωπο του Πορτογάλου, μάλλον χωρίς πρόθεση να τον σημαδέψει, έπειτα από μαρκάρισμα του Σολτάνι.

Φαίνεται λοιπόν πως η «διαμάχη» είχε… συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο 35χρονος άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού περίμενε τον ποδοσφαιριστή των «πράσινων» στην φυσούνα του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και μόλις τελείωσε το παιχνίδι κινήθηκε προς το μέρος του και οι δύο παίκτες ήρθαν στα χέρια.

Άμεσα, στο σημείο έφτασαν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, οι οποίοι προσπάθησαν να τους χωρίσουν με τους συμπαίκτες του Ντις στην Ξάνθιη να τον συγκρατούν και τον Ζέκα αντιστοίχος να γίνεται έξαλλος και να πέφτουν επάνω του οι του Παναθηναϊκού. Στον αγωνιστικό χώρο βρήκαν την ευκαιρία να μπουν και λίγοι φίλαθλοι, αλλά λίγη ώρα μετά το επεισόδιο έληξε, αν και χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από τους πιο ψύχραιμους, καθώς αμφότεροι οι πρωταγωνιστές ήταν έξω φρενών.

Αναμφισβήτητα, μελανό σημείο…