Πανθρακικός: Ανακοίνωσε Μάντζιο ο Καραολάνης, αιχμές για Δερμιτζάκη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Όπως έχει αναφέρει από την περασμένη εβδομάδα το thrakisports, ο Άκης Μάντζιος θα είναι ο νέος προπονητής του Πανθρακικού. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχοε της ομάδας Τάσος Καραολάνης, σε δηλώσεις που έκανε κατά την παράθεση γεύματος στους δημοσιογράφους της  Κομοτηνής με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.

Όπως είπε ο κ. Καραολάνης, ο νέος προπονητής του Πανθρακικού θα βρίσκεται στο Σάββατο στην Κομοτηνή και κατά πάσα πιθανότητα θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας μαζί με τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, στο φιλικό με τον Οδυσσέα Κορδελιού. Το thrakisports έχει αποκαλύψει επίσης ότι έχει κλειστεί ένα ακόμα φιλικό στην Κομοτηνή με τον Άρη την άλλη Πέμπτη.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι ο κ. Καραολάνης στην χαλαρή κουβέντα που είχε με τους δημοσιογράφους, άφησε κάποιες αιχμές προς τον πρώην τεχνικό της ομάδας Παύλο Δερμιτζάκη σχετικά με τις διαρροές του ότι υπήρξε ασυμφωνί λόγω της μείωσης του μπάτζετ. Οπως είπε ο κ. Καραολάνης, όνειρό του είναι να δει τον Πανθρακικό ακόμα ψηλότερα από ό,τι την φετινή χρονιά και στο πλαίσιο αυτό, δεν τίθενται τέτοια ζητήματα…