Κανονικά απόψε το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Όπως όλα δείχνουν, το μπαράζ στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ξάνθης θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ (20.00, ζωντανή μετάδοση από ThrakiSportS και τηλεοπτικά από τη Nova) καθώς αποκαθίστανται οι ζημιές που προκλήθηκαν τη νύχτα.

 

Παρά τις φθορές που προξένησαν άγνωστοι στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στην σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν λίγο ανάμεσα σε εκπροσώπους του Πανιωνίου, του Παναθηναϊκού, της Skoda, της Super League και της Αστυνομίας, αποφασίστηκε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο προγραμματισμένο γήπεδο και την προγραμματισμένη ώρα.

Όπως είναι γνωστό, από τα ξημερώματα της Πέμπτης (09/05) είχε γίνει γνωστό ότι άγνωστοι, παρά την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο γήπεδο του Πανιωνίου, κατάφεραν να μπουν σε αυτό και να πετάξουν μπογιές και καρφιά στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας φθορές. Ωστόσο αυτές δεν είναι ικανές για να αποτρέψουν τη διεξαγωγή του μπαράζ της έκτης θέσης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Skoda Ξάνθη.

Άνθρωποι του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και του Πανιωνίου άρχισαν από νωρίς το πρωί την αποκατάσταση του αγωνιστικού χώρου, όπως φαίνεται στην φωτογραφία του gazzeta, μαζεύοντας τα καρφιά, καλύπτοντας τη μπογιά και συλλέγοντας τα διάφορα άλλα αντικείμενα που είχαν πετάξει οι άγνωστοι. Ετσι, στην σύσκεχη αποφασίστηκε να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας, αν και αναμένεται να ενταθούν τα ήδη αυξημένα μέτρα ασφαλείας. Αναμένεται πάντως και επίσημη ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας σχετικά με την εισβολή των αγνώστων και την πρόκληση φθορών στο γήπεδο του Πανιωνίου…