Στο ξενοδοχείο της Ξάνθης, παραμονή του μπαράζ…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Στο ξενοδοχείο Crown Plaza στην περιοχή των Ιλισίων, στο οποίο συνηθίζει να μένει η Ξάνθη στην Αθήνα, κατέλυσε αργά το απόγευμα η αποστολή της Skoda ενόψει του αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή της Ξάνθης ταξίδεψε μέσω Αλεξανδρούπολης στην πρωτεύουσα και θα επιστρέψει νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Ξάνθη, καθώς ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα ολοκληρωθεί αργά και δεν υπάρχουν πτήσεις για να επέστρεφε μετά το ματς.

Το κλίμα ήταν καλό, άκρως οικογενειακό, με αρκετούς παίκτες μετά το δείπνο να παραμένουν στα δωμάτιά τους. Κάποιοι βρίσκονταν στο λόμπι του ξενοδοχείου, ενώ ελάχιστοι στην είσοδο, παρέα με το προπονητικό τιμ και μέλη της διοίκησης.

Στις συζητήσεις κυριαρχούσαν φυσικά οι εκτιμήσεις για το μπαράζ της Πέμπτης, με όλους να εκφράζουν την αισιοδοξία ότι η ομάδα θα επιστρέψει στην Θράκη νικήτρια και έχοντας εξασφαλίσει το πρώτο επιλαχόν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επίσης, αρκετοί σχολίαζαν το τέλος του Άλεξ Φέργκιουνσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που όπως είναι φυσιολογικό, κυριαρχεί την σημερινή ημέρα στις συζητήσεις των ποδοσφαιρανθρώπων όλου του πλανήτη.

Το ThrakiSportS βρέθηκε για λίγο στο ξενοδοχείο της Ξάνθης και μέσα από το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί, σας παρουσιάζει το κλίμα που επικρατεί στην Ξάνθη, 24 ώρες πριν το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό.

Την Πέμπτη από το πρωί θα καλύπτει εκτενώς όλα όσα θα συμβούν στη Νέα Σμύρνη. Και φυσικά, θα υπάρξει αναλυτικό και εκτενές pregame, όλο το live μέσα από το γήπεδο και αναλυτικό ρεπορτάζ αμέσως μετά την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ξάνθης…