Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Εθνικού για την Ασπίδα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δίνει στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Θράκης με την Ασπίδα Ξάνθης (11/5, 18:00) ραντεβού με την ιστορία, αφού θέλει να επιστρέψει στη Γ΄ Εθνική μετά από 20 ολόκληρα χρόνια!

Άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας της Αλεξανδρούπολης έχουν συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του σαββατιάτικου αγώνα και δηλώνουν αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για τη νίκη με 4 πόντους και πάνω, που θα σημάνει και την ιστορική επιστροφή του συλλόγου στη Γ’ Εθνική.

Η προετοιμασία των αθλητών του Γιώργου Κανδύλη για το ματς της χρονιάς μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία και θα διεξαχθούν τρεις δυνατές προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο προπονητής της ομάδας της Αλεξανδρούπολης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να στηριχθεί το Σάββατο στην εκτελεστική ικανότητα και την εμπειρία των Τελούδη, Πομακάκη, Σεϊνη και Δουρδούλη προσπαθώντας παράλληλα να εξουδετερώσει το μεγάλο επιθετικό όπλο της Ασπίδας, τον Δημήτρη Καραμπέκη.

Τις ημέρες του Πάσχα οι προπονήσεις γίνονταν σε χαμηλότερους ρυθμούς, αφού ο Εθνικός έπρεπε να πάρει τις απαραίτητες ανάσες πριν τη σπουδαία κόντρα της Θράκης. Για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης παρουσιάζεται το Σάββατο μια μοναδική ευκαιρία και όλοι ελπίζουν σε μια δυναμική παρουσία του φίλαθλου κόσμου της πόλης, για να μην πάει χαμένη.