Με Σισοκό στο μπαράζ με την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το μπαράζ με την Ξάνθη μετέχει ο Ιμπραΐμ Σισοκό, αν και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον ώμο.

Ο αφρικανός μεσοεπιθετικός εξακολουθεί να υποφέρει από ενοχλήσεις, ωστόσο, βρίσκεται στην 19μελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιάννης Βονόρτας, το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν την έναρξη του μπαράζ της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, στην αποστολή μετέχει και ο Λουσιάνο Φιγκεόρα, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ωστόσο, ήταν κυρίως για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, ο τεχνικός των «πράσινων» έχει αρκετούς λόγους για να «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με την Skoda Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βονόρτας δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Βιτόλο και Σπυρόπουλο, όπως και στους τραυματίες Τοτσέ και Μαυρία, ενώ εκτός έμειναν ακόμα και οι: Ταμπάκης, Κοτσόλης, Κουίνσι, Φουρλάνος, Κάιπερ, Βελάσκες, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης.

Αναλυτικά, στην αποστολή μετέχουν οι: Καρνέζης, Καπίνο, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο, Μαρίνος, Σο, Ζέκα, Λαγός, Καζιγιάμα, Μπαρμπαρούσης, Ντίνας, Εσπάρθα, Φορναρόλι, Σισοκό, Φιγκερόα, Χουχούμης και Αποστολόπουλος.

 

Λίγο πριν το τέλος της προπόνησης, στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα δειπνήσει μαζί με τους παίκτες των «πράσινων» ενώ θα τους μιλήσει και για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ξάνθη.