Δύσκολη επικράτηση στην πρεμιέρα για την Κεπεσίδου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης οι Κορασίδες του ΑΟ Προσοτσάνης, στην οποία αγωνίζεται η Μάγδα Κεπεσίδου, επικράτησαν δύσκολα με 34-30 του Φέρωνα Βέροιας, στον πρώτο τους αγώνα για τον δεύτερο όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Κιλκίς.

Η ομάδα της Βέροιας, μιας πόλης που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στον χώρο του χάντμπολ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική από το ξεκίνημα του αγώνα και κατάφερε να πάει προηγούμενη στα αποδυτήρια με 17-15.

Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε μέχρι το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους. Τότε, η βελτιωμένη άμυνα, οι πετυχημένοι αιφνιδιασμοί αλλά και η μεγάλη μέρα στην οποία βρέθηκαν οι Σμυρλή, Λαζαρίδου και Παύλου χάρισαν στην Προσοτσάνη προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στο 50’ του αγώνα, που κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τέλος φτάνοντας στο 34-30.

Στις 18.30 η Προσοτσάνη θα αντιμετωπίσει τους Ποντίους Κιλκίς.

Διαιτητές: Δέλογλου-Νάσκος
Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου 4, Καραμούδα, Τόσκα 1, Παπαδοπούλου, Παύλου 9, Πολίτη , Ζιώγα 2, Σεβδίλη, Πέγιογλου 1, Λαζαρίδου 9, Σμυρλή 8, Παπαδοπούλου, Παλλικάρη.
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Μαχανίδου, Δελησάββα, Τσαουσίδου 2, Τσακελίδου, Καρανάτσιου 6, Αλεξανδρίδου, Παπαφώτη, Κατσικαρώνη, Λούρη 3, Σιδηροπούλου, Γεωργιάδου 10, Ευμορφίδου 2, Καραχαρήση, Γαλανούδη 3, Γιαννοπούλου 4.