Δολιοφθορές με μπογιές και καρφιά στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Δολιοφθορές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, όπου πρόκειται να διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό, προκάλεσαν άγνωστοι αργά το βράδυ της Τετάρτης (08/05).

Πιο συγκεκριμένα -σύμφωνα με δημοσίευμα του panionianea– άγνωστοι, αν και υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο εντός όσο και εκτός του σταδίου, κατάφεραν να εισβάλουν στο γήπεδο του Πανιωνίου και να προκαλέσουν ζημιές, πετώντας μπογιές, καρφιά και διάφορα άλλα αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Η ώρα είναι προχωρημένη και είναι δύσκολο να εκτιμηθεί τώρα το μέγεθος των ζημιών. Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι για σήμερα, Πέμπτη (09/05), είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ξάνθη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από την περασμένη εβδομάδα οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου έχουν εκδώσει ανακοινώσεις κατά της διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο της αγαπημένης τους ομάδας και έχουν υποστηρίξει ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα πάντως με όσα αναφέρουν ιστοσελίδες της Αθήνας τα τελευταία λεπτά. αν οι ζημιές που προκλήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο είναι ιδιαίτερα μεγάλες, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Ακόμα και αλλαγή έδρας της αναμέτρησης. Ελλάς το μεγαλείο σου…