Χαμόγελα από την πρεμιέρα των Εφήβων

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– Τα πρώτα χαμόγελα για την Εθνική Εφήβων στην Ρωσία, ήρθαν κιόλας από την πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Δρίκος, ωστόσο για μια ακόμη φορά επανέλαβε ότι ο δρόμος για την πρόκριση είναι μακρύς.

«Είχαμε διαφορά από τον αντίπαλο μας, αφού είμαστε καλύτερη ομάδα από το Μαυροβούνιο και το δείξαμε στο γήπεδο αφού είμασταν καλύτεροι σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού. Στόχος μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, να βάζουμε κάθε φορά ένα ακόμη στοιχείο στο παιχνίδι μας και να προσπαθούμε ανάλογα με τον αντίπαλο να εφαρμόζουμε την τακτική που είναι απαραίτητη», είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και συμπλήρωσε: «Προφανώς ο όμιλος που συμμετέχουμε έχει ως ξεκάθαρο φαβορί την Ρωσία, αλλά όλες οι ομάδες κι η Αυστρία κι η Δανία κι εμείς, ήρθαν εδώ με την ελπίδα να παλέψουν για το καλύτερο. Ουσιαστικά το τουρνουά για το ματς ξεκινά από μεθαύριο».

Όσον αφορά τα αρκετά λάθη που έγιναν από την Ελληνική ομάδα ο κ. Δρίκος τόνισε με νόημα: «Τα 22 λάθη είναι ένα θέμα και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια».