Και νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει του μπαράζ

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Αμφίβολη είναι πλέον και η συμμετοχή του Τοτσέ στον αγώνα μπαράζ με την Σκόντα Ξάνθη, καθώς ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε στο τέλος της προπόνησης της Δευτέρας του Πάσχα με έντονες ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο. 

Ο Τοτσέ θα υποβληθεί την Τρίτη σε εξετάσεις και οι πιθανότητες συμμετοχής του στον αγώνα της Πέμπτης είναι μοιρασμένες.

Την ίδια ώρα, πολύ δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Ξάνθη και ο Ιμπραϊμ Σισοκό. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός δεν προπονήθηκε την Δευτέρα του Πάσχα λόγω της διάτασης στον δεξί ώμο και θα προσπαθήσει την Τρίτη να ακολουθήσει μέρος της προπόνησης.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες και προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν Κουίνσι και Μαυρίας.

Στην προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα στην Παιανία, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα με περιορισμούς ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ελεύθερο δίτερμα.

Οι πράσινοι θα προπονηθούν το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, θα πατήσουν για πρώτη φορά τον νέο χλοοτάπητα και θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ιστορική έδρα του Τριφυλλιού.