Κεπεσίδου: “Ο προπονητής μου έχασε το παιδί του και 10 μέρες μετά ήρθε στον αγώνα μου…”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην Αλεξανδρούπολη επέστρεψε θριαμβεύτρια, μετά από ένα κοπιαστικό αλλά ευχάριστο ταξίδι, που συνοδεύτηκε από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων της Πάτρας με τη φανέλα της Προσοτσάνης και την ανάδειξή της σε κορυφαία τερματοφύλακα της διοργάνωσης, η Μάγδα Κεπεσίδου.


Η 16χρονη διεθνής με την Εθνική Νεανίδων αθλήτρια θα παραμείνει στην πρωτεύουσα του Έβρου για να περάσει οικογενειακώς τις ημέρες του Πάσχα και την Τετάρτη θα βρίσκεται στο Κιλκίς για τον δεύτερο όμιλο της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων(8-9/5), όπου η ομάδα της Δράμας θα αντιμετωπίσει τους Ποντίους Κιλκίς, τον Φέρωνα Βέροιας και τον ΟΦ Νέας Ιωνίας.

Η Μάγδα Κεπεσίδου μίλησε  στο thrakisports για το επίπεδο του φάιναλ φορ της Πάτρας λέγοντας: Όπως χαρακτηρίστηκε και από τους ομοσπονδιακούς προπονητές, ήταν πολύ υψηλό με συμμετοχή βασικών παικτριών Α1. Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και εκπροσωπήσαμε την περιοχή μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Πιστεύω όμως ότι αξίζαμε κάτι καλύτερο, δηλαδή την πρώτη θέση”Στη συνέχεια, η πολλά υποσχόμενη τερματοφύλακας υποστήριξε ότι η πρώτη θέση κρίθηκε στις λεπτομέρειες αναφέροντας: Είμαστε μια πολύ νεανική ομάδα, που αποτελείται από Κορασίδες. Ήμασταν πολύ κοντά στον τίτλο αλλά η απειρία μας στέρησε τον τίτλο. Περιμένουμε να κατακτήσουμε την πρωτιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φέρουμε το Κύπελλο στην Προσοτσάνη για να δικαιωθούν οι κόποι μας αλλά και οι κόποι όλων όσοι μας στηρίζουν.

Για την ανάδειξη της σε κορυφαία γκολκίπερ της διοργάνωσης είπε: Νιώθω πολύ περήφανη και δικαιωμένη για τους κόπους μου. Ήταν μια αναγνώριση και χαίρομαι γιατί έδειξα ότι έχω να δώσω πολλά ακόμα στο χώρο. Χάρηκα που μπόρεσα να αποδείξω σε προπονητές και στον κόσμο ότι προσπαθώ για το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω δρόμο και δουλειά ακόμα μπροστά μου για να βελτιωθώ”.

Τέλος, η Μάγδα Κεπεσίδου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τους προπονητές που στάθηκαν στο πλευρό της και τη βοήθησαν να φτάσει σ’ αυτή τη σπουδαία διάκριση αναφέροντας χαρακτηριστικά: Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον προπονητή μου, Κιάκο Γιώργο, ο οποίος πριν μια εβδομάδα ”έχασε” το παιδί του σε ηλικία 10 ετών και παρόλα αυτά ήταν εκεί να με στηρίξει και με βοήθησε, όπως επίσης και τον άλλο προπονητή μου, Πέτρο Δρανοβαλη, που είναι τόσο κοντά μου σε οτιδήποτε χρειαστώ σαν δεύτερη οικογένειά μου. Τέλος, θέλω να σταθώ και στη συμβολή του ομοσπονδιακού μου προπονητή κ. Βακάλη, που με την παρουσία του εκεί και με τις πολύτιμες συμβουλές του με βοήθησε να ανταπεξέλθω στις συνθήκες και να βελτιώσω πράγματα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και να φτάσουμε έτσι στις νίκες”.

Eμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στην Μάγδα Κεπεσίδου καλή επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο! Σε ηλικία μόλις 16 ετών, δείχνει να αποτελεί ένα σπάνιο ταλέντο που εφόσον προσεχθεί κατάλληλα, θα έχει λαμπρό μέλλον και θα τιμήσει όχι μόνο τον αθλητισμό της Θράκης αλλά και όλης της χώρας, αν κρίνει κανείς από τις επιδόσεις της με τις Εθνικές Ομάδες…