Με προβλήματα προετοιμάζεται η Ασπίδα για τον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με προβλήματα συνεχίστηκε την Μεγάλη Εβδομάδα η προετοιμασία της Ασπίδας Ξάνθης για τον αγώνα του άλλου Σαββάτου με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που έχει χαρακτήρα “τελικού” για τις δύο ομάδες, αφού η νικήτρια θα ανέβει στην Γ’ Εθνική.

Η Ασπίδα βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τον Εθνικό, ωστόσο με νίκη των Αλεξανδρουπολιτών θα υπάρξει τριπλή ισοβαθμία (μαζί με Πανσερραϊκό) από την οποία σίγουρα η άνοδος θα πάει σε μια θρακιώτικη ομάδα: την Ασπίδα αν νικήσει ή χάσει μέχρι και με τρεις πόντους, τον Εθνικό αν κερδίσει από τέσσερις πόντους και πάνω.

Στην Ασπίδα έχουν συνειδητοποιήσει ότι βρίσκονται κοντά σε μία πρόκληση. Ωστόσο όλη την Μεγάλη Εβδομάδα οι προπονήσεις έγιναν με πολλές απουσίες.Βλέπετε, πολλοί παίκτες από τον κορμό της ομάδας είναι φοιτητές, που αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους για να δουν τις οικογένειές τους με το που έκλεισαν για διακοπές οι σχολές του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου.

Τις μέρες αυτές υπάρχουν πάντως έτσι και αλλιώς ρεπό και από Δευτέρα του Πάσχα θα αρχίσουν και πάλι οι προπονήσεις, ενόψει του “τελικού” της τελευταίας αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ!