M. Σάββατο με νέο πρόβλημα στον ΠΑΟ ενόψει Ξάνθης

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό το Μεγάλο Σάββατο για μεγάλο παιχνίδι του μπαράζ της ερχόμενης Πέμπτης με την Ξάνθη. 

Ο Γιάννης Βονόρτας είδε τον Λουτσιάνο Φιγκερόα να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο και να υποβάλλεται σε θεραπεία, γεγονός που του προκαλεί έναν επιπλέον πονοκέφαλο. Ο Σισοκό για τρίτη συνεχόμενη μέρα έμεινε εκτός προπονήσεων, αφού συνεχίζει να πονάει στον ώμο και πλέον οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο ματς με τους Θρακιώτες μειώνονται δραματικά.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και ο Χάρης Μαυρίας έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κουίνσι έκανε κι αυτός θεραπεία. Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο groups τα οποία επιδόθηκαν σε δίτερμα και τελειώματα εναλλάξ.

Ο αγώνας μπαράζ με την Ξάνθη ανάγκασε τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να κάνουν προπόνηση ακόμα και το Μεγάλο Σάββατο. Πάντως, την Κυριακή του Πάσχα δόθηκε ρεπό στους παίκτες, για να περάσουν την ημέρα με τις οικογένειές τους…