Κλήση 15χρονου Θρακιώτη στην Εθνική Παμπαίδων!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Ένας Θρακιώτης κλήθηκε να παραστεί στο τριήμερο προπονήσεων της Εθνικής Παμπαίδων Μπάσκετ, που θα πραγματοποιηθεί στο Λυγουριό από την προσεχή Τρίτη.

Ο λόγος για τον Αντώνη Ζαμπάκη του Αρίωνα Ξάνθης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και αυτή με τη σειρά της το σωματείο, για την καταρχήν επιλογή του αθλητή της στην Προεθνική Παμπαίδων, έπειτα από τις προπονήσεις και τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν σε περιφερειακό επίπεδο.

Αναλυτικά, για το τριήμερο προπονήσεων που θα πραγματοποιηθεί στο Λυγουριό για την επιλογή της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων, οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι:

 

Από το Νότο οι Κώστας Δούκας, Βαγγέλης Γεωργιάδης, Ανδρέας Μελισουργός, Χάρης Λιούνης (Πανιώνιος), Άγγελος Δραγάτης (Μαρούσι), Στάθης Παπαδάκης (ίκαρος), Ορφέας Παπαθανασίου (Ηλυσιακός), Θανάσης Μπολάτογλου (Ιωνικός Νικαίας), Γιώργος Τζελάλης (Δούκας), Γιάννης Μέξης, Γεράσιμος Κοσμετάτος, Κώστας Παπαδάκης (Triple Crown), Χρήστος Κούτρας (Έσπερος ΑΟΠΑ), Βαγγέλης Παπαδάκης (Ιεράπετρα), Νίκος Πεδιαδιτάκης, Γιώργος Καλαϊτζάκης (Ηράκλειο), Θάνος Νικολάου, Αλέξης Δημητρακάκης (Πρωτέας Βούλας) και Γιώργος Πασαλίδης (Αετός Καλλιθεάς). Από το Νότο οι παίκτες που θα πρέπει να βρίσκονται την Τρίτη (07/05, 14.00) στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ, για να αναχωρήσουν όλοι μαζί για την κωμόπολη της Αργολίδας.

Από το Βορρά οι παίκτες που θα πρέπει να βρίσκονται την Τρίτη του Πάσχα (07/05) στις 07.30 το πρωί στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη (Λυδίας 1 και Παπαναστασίου) είναι οι Βασίλης Μαλτέζος (Α.Ε. Κοζάνης), Αλέξης Γεωργιάδης (Ελευθερούπολη), Ιάσων Παντόπουλος (Καβάλα), Γιώργος Πασχαλίδης, Γιάννης Καρασίμος (Άρης), Γιώργος Κωνσταντινίδης (Μ. Αλέξανδρος), Σταύρος Καλαμπόκης (Μαντουλίδης), Κώστας Καμπουρίδης (ΠΑΟΚ), Δημήτρης Χατζηκυριακίδης (Αστέρα), Γιάννης Τσούκας (Πρωτέας Γρεβενών) και Αντώνης Ζαμπάκης (Αρίων Ξάνθης).

Από την Θεσσαλονίκη  θα μεταφερθούν όλοι μαζί στο Λυγουριό, όπου μετά από ένα τριήμερο προπονήσεων, οι ομοσπονδιακοί προπονητές θα καταλήξουν σε αυτούς που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό της Εθνικής Παμπαίδων, οι οποίοι θα λάβουν τον Αύγουστο μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις για παίκτες γεννημένους το 1998 και πάνω στους οποίους θα χτιστεί το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ…