Μεγαλοπαρασκευιάτικη προπόνηση στην Ξάνθη!

Ανταπόκριση απο την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–   Με μια προπόνηση ακόμα και την Μεγάλη Παρασκευή, την ώρα που ο κόσμος πήγαινε στις Εκκλησίες για να στολίσει τους Επιταφίους, συνεχίστηκε από την Skoda Ξάνθη η προετοιμασία της, ενόψει του μπαράζ με τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της έκτης θέσης στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Η προπόνηση έγινε πολύ νωρίς το πρωί λόγω ζέστης αλλά και ημέρας (στις 9.00!!!) και τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν έμφαση στις ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης είχε καθυστερήσει να ξεκινήσει λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε στα Πηγάδια.

 

Προβλήματα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν υπάρχουν (στην προπόνηση συμμετείχε και ο Μπέρτος που είχε κάποιες ενοχλήσεις το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης) και μετά το τέλος της προπόνησης οι παίκτες αναχώρησαν από τα γήπεδα προκειμένου να περάσουν λίγες οικογενειακές στιγμές τις ημέρες του Πάσχα. Η επόμενη προπονηση έχει προγραμματιστεί την Δευτέρα του Πάσχα, τρεις ημέρες πριν το μπαράζ με τον Παναθηναϊκό…