Η Σούπερ Λίγκα για το μπαράζ της Ξάνθης και τους Πάνθηρες

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση των Πανθήρων αναφορικά με το μπαράζ Παναθηναϊκού-Ξάνθης έδωσε η Super League εκδίδοντας κι εκείνη ανακοίνωση με τη σειρά της.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος επιτέθηκε κατά των “ανώνυμων υβριστών” και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τους, λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκαν τα γραφεία της.

“Η Super League δεν έχει καμία διάθεση να μπει σε οποιαδήποτε μορφή διαλόγου με τους ανώνυμους συντάκτες της συγκεκριμένης απαράδεκτης ανακοίνωσης.

Η Super League, σύμφωνα με τους κανονισμούς (ΚΑΠ Αρθρο 8, παρ. 5) όρισε τον αγώνα με τη σύμφωνη γνώμη, ως όφειλαν, του Ερασιτεχνη Πανιωνίου αλλά και της ΠΑΕ Πανιώνιος στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και όπως είναι αυτονόητο ζητά από την Πολιτεία και τα θεσμοθετημένα όργανά της να πράξουν τα δέοντα, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Αλίμονο αν αποδεχθούμε ως οργανωμένο ποδόσφαιρο αλλά και ως ευνομούμενη Πολιτεία ότι η τέλεση του οποιουδήποτε αγώνα θα εξαρτάται στο μέλλον από τις διαθέσεις ανώνυμων υβριστών, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα υποστηρίζουν.

Τέλος είναι προφανές ότι η ΣΛ επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά της και απέναντι στους ανώνυμους συντάκτες της ανακοίνωσης αλλά και απέναντι σε εκείνους που προέβησαν σε βανδαλισμούς στα γραφεία της διοργανώτριας”.