Επιβεβαιώνει ο Μάντζιος για Πανθρακικό

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  “Έχουμε μιλήσει με την διοίκηση του Πανθρακικού και θα μιλήσουμε και πάλι μετά το Πάσχα”, υποστήριξε ο Άκης Μάντζιος στο Sport24.gr επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αλλά και του thrakisports από το απόγευμα της Μ. Τετάρτης.

Η πρώτη επαφή έγινε από την Μ. Τρίτη και αφού είχε επέλθει και επίσημα το διαζύγιο με τον Παύλο Δερμιτζάκη και πλέον αναμένονται εξελίξεις από εβδομάδα, επισημαίνει το δημοσίευμα, λίγη ώρα αφότου το thrakisports έσπευσε να γνωστοποιήσει την καταρχήν συμφωνία που έχει επιτευχθεί ανάμεσα στην διοίκηση των Θρακιωτών και τον πρώην τεχνικό της Κέρκυρας και του Πανιωνίου.

 

Μετά το Πάσχα αναμένεται να γίνουν οι τελικές επαφές της διοίκησης του Πανθρακικού με τον Μάντζιο σε σχετική συνάντηση που είναι να γίνει είτε στην Κομοτηνή είτε στην Αθήνα. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην νέα επικοινωνία που θα έχουν οι δύο πλευρές με την διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής να θέλει να τελειώνει το συντομότερο δυνατό το θέμα του προπονητή.

Με την στάση του ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και της Κέρκυρας δείχνει να είναι θετικός στο να επιστρέψει στην δράση και να χτίσει τον Πανθρακικό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εξάλλου οι διοικούντες του Πανθρακικού του επισήμαναν, όπως είχανε κάνει και στον Παύλο Δερμιτζάκη, την διάθεσή τους για την μείωση του μπάτζετ και ευελπιστούν στην θετική του απάντηση στην μεταξύ τους συνάντηση.

“Κι αυτό ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου και του τι μέλλει γενέσθαι με τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται και υπάρχει επιθυμία παραμονής τους. Όπως ειδικά του πρώτου σκόρερ του Πανθρακικού στην φετινή χρονιά του Δημήτρη Παπαδόπουλου”, επισημαίνει το δημοσίευμα του Sport24, που επιβεβαιώνει πλήρως το δικό μας ρεπορτάζ στο thrakisports (το οποίο ήδη αναπαράγεται από τις αθηναϊκές αθλητικές ιστοσελίδες…)