Έδωσαν τα χέρια! Ο Μάντζιος στον Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από Κομοτηνή: Γιάννης Κεσόπουλος

–  Ο Άκης Μάντζιος θα είναι κατά 99% ο νέος προπονητής του Πανθρακικού. Ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου και της Κέρκυρας βρέθηκε στην Κομοτηνή, συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Τάσο Καραολάνη και συμφώνησαν σχεδόν σε όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thrakisports, η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα. Άλλωστε, αν δεν υπήρχε η κατάλληλη (τηλεφωνική) προεργασία, δύσκολα θα έρχονταν ο Μάντζιος στα τέλη της Μεγάλης Εβδομάδας στην Θράκη, σε ένα ταξίδι που πραγματοποιήθηκε στο άψε-σβήσε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οδήγησε σε συμφωνία με τον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού.

Οι ίδιες έγκυρες πληροφορίες του thrakisports αναφέρουν ότι Μάντζιος και Καραολάνης έδωσαν τα χέρια. Ωστόσο απομένουν κάποιες μικρές (και μάλλον τυπικές) λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πέσουν οι υπογραφές. Για τον λόγο αυτό, αποφασίστηκε να μην βγει για την ώρα καμία ανακοίνωση, κάτι όμως που ενδεχομένως να συμβεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα. 

Όλα δείχνουν ότι αμέσως μετά το Πάσχα το deal θα ολοκληρωθεί και ο Άκης Μάντζιος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, αναλαμβάνοντας μάλιστα άμεσα τον πάγκο της ομάδας. Κάτι που σημαίνει ότι υπό τις οδηγίες του θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις που έχουν προγραμματιστεί μέσα στον Μάιο με το υπάρχον ρόστερ, ενώ δεν αποκλείεται να κοουτσάρει την ομάδα της Κομοτηνής και σε ένα διεθνές φιλικό παιχνίδι που γίνονται προσπάθειες να προγραμματιστεί και να πραγματοποιηθεί εντός του μήνα!