Συνάντηση Ντέμη με αν. υπουργό Οικονομικών!

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα (2/5) δημοσίευμα της εφημερίδας “Βραδυνή” σχετικά με προσπάθεια του Ντέμη Νικολαΐδη μαζί με τον Χάρη Οικονομόπουλο, τους αδερφούς Θανόπουλους και μέλη της νυν διοίκησης να διεκδικήσει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί εις βάρος του Μάκη Ψωμιάδη, ένα πόσο που φτάνει τα 21 εκατ. Ευρώ.

Άπαντες μάλιστα επεξεργάζονται σχέδιο που θα επιτρέψει στην ΑΕΚ να αγωνιστεί στην Football League 1, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Ωστόσο, όπως επισημαίνει το Sport24κάτι τέτοιο δεν ισχύει όσον αφορά το δεύτερο σκέλος, καθώς ο Ντέμης συνεχίζει να στηρίζει τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ουδεμία σχέση έχει με σχέδια για Football League ή συνεργασία με πρώην προέδρους.

Η αλήθεια είναι (λέει το δημοσίευμα) ότι το ραντεβού έγινε, αλλά οι συγκεκριμένες κινήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη και του Χάρη Οικονομόπουλου έχουν ξεκινήσει να γίνονται εδώ και έξι μήνες. Τόσο ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ όσο και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ στην υπόθεση Ψωμιάδη, ουδέποτε σταμάτησαν να ασχολούνται και μάλιστα τους τελευταίους μήνες πιέζουν προς όλες τις κατευθύνσεις να μπορέσει η ΑΕΚ να βγει κερδισμένη από την υπόθεση των κλεμμένων.

Ο λόγος των προσπαθειών αυτών, είναι να μπορέσει η ΑΕΚ, να κάνει εκχώρηση των χρημάτων που τις έκλεψε ο Ψωμιάδης προς το Δημόσιο ή έστω ένα μέρος αυτού ώστε ακόμη και η αναπόφευκτη πτώχευση να γίνει αξιοπρεπώς και κυρίως να πληρωθεί το άρθρο 44 και κάποια άλλα ποσά που προκαλούν ποινικές ευθύνες στους προέδρους της περιόδου 2004-2013.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ντέμης Νικολαΐδης βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τον τελευταίο να είναι ενήμερος για τις κινήσεις του Ντέμη και όλα τα ραντεβού. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως ο παλαίμαχος άσος του δικεφάλου, παραμένει στο πλευρό του νέου μετόχου του ΟΠΑΠ, και όπως επισημαίνει ο ίδιος στηρίζει την όποια προσπάθεια κάνει ο Μελισσανίδης ακόμα και αν αυτή θα είναι στην Γ’ Εθνική (Football League 2).