Βήμα τίτλου η Τρεντίνο με σούπερ Τζούριτς

 

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
–  Η Τρέντινο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Πιατσέντσα και με πρωταγωνιστές τον ορεστιαδίτη Δημήτρη Τζούριτς και κυρίως τον Χουντορένα, πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 στον τρίτο τελικό του Καμπιονάτο, αποκτώντας εκ νέου προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας.
Ο Χουαντορένα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης καθώς σημείωσε 17 πόντους με 13/22 επιθέσεις και 4 άσους. Ωστόσο, εξαιρετική εμφάνιση έκανε και ο θρακιώτης Δημήτρη Τζούριτς που πέτυχε συνολικά 11 πόντους με 7/8 επιθέσεις, τρεις άσους και ένα μπλοκ.

Πλέον η Τρεντίνο προηγείται με 2-1 νίκες και αν νικήσει την Κυριακή του Πάσχα μέσα στην έδρα της Πιατσέντσα, ο Ορεστιαδίτης πέρα από παγόσμιος πρωταθλητής, θα στεφθεί και πρωταθλητής Ιταλίας, Διαφορετικά θα παιχτεί και πέμπτο παιχνίδια μια εβδομάδα μετά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τζούριτς μετά τις 13 Μαΐου θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα επιστρέψει στην Ορετσιάδα, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τα κρίσιμα μπαράζ με το Βέλγιο για το Ευρωβόλεϊ αλλά και οι αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here