Ξεκίνημα με ισοπαλία για την Κεπεσίδου

Ισόπαλος με σκορ 38-38 έληξε ο πρώτος αγώνας των Νεανίδων του ΑΟ Προσοτσάνης της Μάγδας Κεπεσίδου με τη Νέα Ιωνία, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της τελικής φάσης των Νεανίδων, που διεξάγεται στην Πάτρα.

 

Η ομάδα της Δράμας πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων προς το τέλος του ημιχρόνου, αλλά δεν κατάφερε να το κρατήσει, αφού η Νέα Ιωνία με αντεπίθεση διαρκείας ισοφάρισε με αποτέλεσμα να τελειώσει το ημίχρονο με 19-19.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Νέα Ιωνία ξέφυγε με 24-20 για να απαντήσουν με ένα σερί 6-0 οι Δραμινές και να περάσουν μπροστά διατηρώντας το προβάδισμα τους σχεδόν σε όλη τη διάρκεια. Ωστόσο, η ομάδα της Νέας Ιωνίας δεν είπε την τελευταία της λέξη και ισοφάρισε στο τελικό 38-38 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα.
Στις 6 το απόγευμα η Προσοτσάνη αντιμετωπίζει τον Μέγα Αλέξανδρο.
Διαιτητές: Βέργος-Χρόνης
Νέα Ιωνία: Γκεργκίνα 5, Πάλλη, Λεγάκη 2, Παπά 15, Χρυσή 7, Μοιραλιώτη, Χρονοπούλου 7, Nowak, Ευκαρπίδου 1, Μανδά 1, Κοκκίνου, Αναγνώστου, Καρυοφύλλη, Shkalla, Δημακάκου.
Α.Ο. Προσοτσάνης: Κεπεσίδου, Λάλα 1, Αθανασιάδου, Παύλου 9, Πέγιογλου, Στουγιαννίδου 7, Λαζαρίδου 12, Καραμούδα, Τόσκα 1, Σμυρλή 6, Πολίτη 2, Παπαδοπούλου Σ., Παπαδοπούλου Α., Στάμου.