Οι 4 υποψήφιοι για τον πάγκο του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Στέφανος Λεμονίδης

–  Μετά το “διαζύγιο” με τον Παύλο Δερμιτζάκη, η διοίκηση του Πανθρακικού έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά προκειμένου να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Σάββα Παντελίδη που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου, μπορεί να ακούγεται έντονα, ωστόσο (όπως ανέφερε από το βράδυ της Τρίτης το thrakisports), η διοίκηση των “κροκοδείλων” εξετάζει και άλλες περιπτώσεις. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την ελληνική αγορά υποψήφιοι είναι ο Άκης Μάντζιος και ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο πρώτος την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον πάγκο της Κέρκυρας από την οποία αποχώρησε στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι ο προπονητής του Πανσερραϊκού τις τελευταίες δύο σεζόν και έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ομάδας, καθώς είχε κάνει καλή δουλειά και με την ομάδα της Δόξας Δράμας.

Σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσουν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πανθρακικού για Έλληνα τεχνικό, τότε θα στραφούν στην ξένη αγορά με το όνομα ενός παλιού γνώριμου να είναι στην λίστα της ομάδας.

Ο λόγος για τον Γάλλο τεχνικό Αλμπέρ Καρτιέ, ο οποίος ήταν προπονητής του συλλόγου το 2009, αντικαθιστώντας τότε τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου.

Με τον Καρτιέ ο Πανθρακικός είχε παίξει καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο είχε πέσει σε μια άτυχη χρονιά και τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Αυτό είναι το ελαφρυντικό και για τον λόγο αυτό εξετάζεται και πάλι η περίπτωσή του. Όπως και να έχει τις προσεχείς ημέρες η διοίκηση της ομάδας θα έχει αποφασίσει για τον ποιον τεχνικό θα εμπιστευτεί τη νέα σεζόν.