Χαμός! Τέλος και ο Σάββας Παντελίδης από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Κώστας Πιτιακούδης

–  Την ώρα που ο Πανθρακικός ανακοίνωνε την λύση της συνεργασίας του με τον Παύλο Δερμιτζάκη, γίνονταν γνωστό ότι και ο προκάτοχος του καβαλιώτη τεχνικού στον συγκεκριμένο πάγκο Σάββας Παντελίδης έλυσε την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Ο Σάββας Παντελίδης αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου μετά την ήττα της ομάδας από τον Εργοτέλη. Οι “ερυθρόλευκοι” διεκδικούν την άνοδο στην Σούπερλιγκ και η ήττα “φρέναρε” την πορεία της ομάδας προς την άνοδο, κάτι που είχε πετύχει πέρυσι με την ομάδα του Πανθρακικού.

Η διοίκηση της θεσσαλικής ΠΑΕ, μάλιστα, επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, σε μία προσπάθεια να τους ταρακουνήσει ενόψει του καθοριστικού φινάλε. Η ανακοίνωση αναφέρει: 

 

“Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη και τον γυμναστή κ. Σέγκο Βασίλη και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια”.

Ήδη, όπως είναι φυσιολογικό, στην Κομοτηνή θαν ξεκινήσουν τα σενάρια επιστροφής, δεδομένου ότι την ίδια ώρα λύθηκε η συνεργασία με τον Παύλο Δερμιτζάκη…