Πετυχημένο το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά της Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Την Δευτέρα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Πασχαλινό Τουρνουά της Skoda Ξάνθη. Για ένα τριήμερο το αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων γέμισε νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων που συμμετείχαν, από όλη την βόρειο Ελλάδα.

Και φέτος τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο ενώ παράλληλα οι ομάδες να δείξουν την δουλειά που κάνουν στα τμήματα υποδομών τους. Την τελετή λήξης τίμησαν με την παρουσία τους οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη Μανώλης Μπέρτος, Μαρσελίνιο Λέιτε, Ράιαν Σμιθ και Παναγιώτης Τριάδης που βράβευσαν στο πρόσωπο των αρχηγών τις ομάδες που συμμετείχαν.

Στην σύντομη ομιλία τους ο Βασίλης Δανιήλ και ο Περικλής Καλογιάννης ευχαρίστησαν τόσο τους συμμετέχοντες όσο κι όλους αυτούς που βοήθησαν στην διοργάνωση για να στεφθεί με επιτυχία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν.

Στο Παιδικό (Κ15), πρώτος στην κατάταξη αναδείχθηκε ο Πανθρακικός με δεύτερους τους Αργοναύτες και τρίτη την Skoda Ξάνθη. Στο Προπαιδικό (Κ13) πρώτη αναδείχθηκε η Ακαδημία Γιαννιτσών με δεύτερη την Skoda Ξάνθη και τρίτους τους Καππαδόκες Αλεξανδρούπολης. Στους Junior (Κ11) νικητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός Ξάνθης που άφησε στην δεύτερη θέση της κατάταξης την Skoda Ξάνθη και στην τρίτη την Δόξα Δράμας.

Στην κατηγορία Παιδικού καλύτερος παίκτης αναδείχθηκε ο Πεντεζίδης της Βιστωνίδας, στην κατηγορία Προπαιδικού ο Τσιάρας του Αγ. Νικολάου ενώ στην κατηγορία Junior o Στοϊνοβιτς του Πανθρακικού. Στην κατηγορία Παιδικού καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Κυριαζής της Skoda Ξάνθη, στην κατηγορία Προπαιδικού ο τερματοφύλακας του Πανθρακικου και στην κατηγορία Junior o Τσατάι της Skoda.

Στην κατηγορία του Παιδικού ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση των σκόρερ οι Παναγιωτέλλης (Ακαδημία Γιαννιτσών) και Πλάφας (Αργοναύτες Λήμνου), στην κατηγορία Προπαιδικού ο Σουλεϊμάν της Skoda Ξάνθη και στην κατηγορία Junior o Σάββας της Δόξας Δράμας. 

Σε επόμενη ανάρτηση το thrakisports θα έχει αναλυτικό φωτορεπορτάζ αλλά και τα πλήρη αποτελέσματα του Πασχαλινού Τουρνουά της Skoda Ξάνθη, που ολοκληρώθηκε την Μεγάλη Δευτέρα μετά από τρεις ημέρες δράσης στα Πηγάδια…