Οι νικητές του τουρνουά του Α.Σ. Φάρος

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Γιώργος Πανταζίδης

– 30 και πλέον παιδιά, με μπόλικο κέφι και διάθεση, συμμετείχαν στο  τουρνουά πινγκ-πονγκ που διοργάνωσε ο Α.Σ. Φάρος στη Νέα Χιλή.

Την Κυριακή 21/04/2013 στο δημοτικό σχολείο του οικισμού της Αλεξανδρούπολης διεξήχθησαν αγώνες για μικρά παιδιά που προπονούνται στο  σχολείο  με την ομάδα του Φάρου κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 19.00.

Οι μικροί αθλητές αν και ασχολούνται  πολύ μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 5 μήνες) με το άθλημα έδειξαν αρκετά στοιχεία του ταλέντου τους. Στο τουρνουά υπήρχαν τρεις κατηγορίες:

Στα αγόρια έως και 11 χρόνων νικητής ήταν ο Γιώργος  Μοναστήρογλου που δεν αμφισβητήθηκε η ανωτερότητα του σε κανένα σημείο των αγώνων. Δεύτερος ήρθε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος με πολύ καλές εμφανίσεις και τρίτος ο ελπιδοφόρος αθλητής Νίκος Κουτκίδης.

Στα αγόρια από 11 χρόνων και πάνω, πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Θόδωρος  Τσορμπατζίδης που βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα και στον τελικό έκαμψε την αντίσταση του πολύ καλού Αλέξανδρου Φραγκιαδάκη. Τρίτος αναδείχτηκε ο 10χρονος Δημήτρης Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε στην μεγαλύτερη κατηγορία λόγω του υψηλού ταλέντου του.

Τέλος, στην ανεξάρτητη κατηγορία των κοριτσιών πρωταθλήτρια  αναδείχτηκε η εκπληκτική και μόλις 9 χρόνων Συμέλα Bούζη. Δεύτερη ήρθε η Ραφαηλία Τσιαρδακά και τρίτη η Αναστασία Καμπάνταη.

Στους νικητές και όχι μόνο,  μοιράστηκαν Κύπελλα…