O Θρακιώτης που με τρίποντο ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Χάρης Ευφραιμίδης

–  Μπορεί σήμερα να παίζεται κανονικά αγωνιστική στην Basket League, ωστόσο ακόμα συζητιούνται τα αποτελέσματα του περασμένου Σαββατοκύριακου και ιδίως το συγκλονιστικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, που κρίθηκε στην παράταση.
Ο Ντίνος Νικολόπουλος ώς γνωστόν κατάγεται από την Ξάνθη και γαλουχήθηκε μαθαίνοντας μπάσκετ στην Θράκη και σε ομάδες όπως η Ξάνθη ΑΣ (BF και μετέπειτα ΜACRO), στην οποία έφτασε μέχρι την Α2 να συμμετέχει στο ρόστερ της.
Γεννημένος το 1988, με ύψος 1.84 συμμετέχει φέτος στις αποστολές του ΠΑΟΚ κάνοντας μια σπουδαία μεταγραφή και δουλεύει με την σπουδαία θεσσαλονικιώτικη ομάδα η οποία φέτος πραγματοποιεί πολύ καλύτερη παρουσία από οτι τα προηγούμενα χρόνια,ελπίζοντας να μπορέσει να φτάσει στην τελική τετράδα των Play Off και γιατί όχι να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Ο νεαρός θτακιώτης γκάρντ,στο παιχνίδι με τον Απόλλων Πάτρας στην ήττα του ΠΑΟΚ  με 87-83, με μια τρίποντη βόμβα έστειλε το παιχνίδι στην παράταση κάνοντας το 71-71. Συνολικά πέτυχε 9 πόντους κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση και έδειξε οτι μπορεί να συμμετέχει ακόμα πιο…ενεργά στις υποχρεώσεις της ομάδας του! Το μέλλον είναι μπροστά του, να πετύχει όμορφα πράγματα και να καθιερωθεί στις συνειδήσεις του μπασκετικού κόσμου.