Επιστρέφει ο Παντελίδης στον Πανθρακικό;

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Το όνομα του Σάββα Παντελίδη είναι το πρώτο που ακούστηκε για επιστροφή στον Πανθρακικό, μετά το τέλος της συνεργασίας αφενός αυτού με τον Ολυμπιακό Βόλου, αφετέρου της ομάδας της Κομοτηνής με τον Παύλο Δερμιτζάκη που τον είχε διαδεχθεί στον Οκτώβριο στον πάγκο.

Το thrakisports επικοινώνησε με τον κ. Παντελίδη, τον οποίο και πέτυχε στον Βόλο. Όπως μας ενημέρωσε, ακόμα δεν έχει μαζέψει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Αθήνα, κάτι που αναμένεται την Πρωτομαγιά ή το αργότερο την Μεγάλη Πέμπτη. Επιπροσθέτως, στο αυτονόητο ερώτημά μας, απάντησε ότι δεν έχει κανενός είδους επικοινωνία με τους παράγοντες του Πανθρακικού.

“Καταλαβαίνω τους συνειρμούς, συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί μου”, έσπευσε να διευκρινίσει. Και όταν φυσικά τον ρωτήσαμε αν θα ήταν ανοιχτός σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής στην Κομοτηνή, η απάντηση ήταν σαφής: “Τα αισθήματά μου για την Κομοτηνή, τον Πανθρακικό και τον κόσμο της ομάδας είναι γνωστά. Αλλά διευκρινίζω και πάλι ότι δεν έχει γίνει μέχρι την στιγμή που μιλάμε καμία απολύτως συζητηση, ούτε οποιουδήποτε είδους κρούση”.

Πληροφορίες του thrakisports αναφέρουν πάντως ότι παρά το γεγονός ότι το όνομα του Σάββα Παντελίδη ήταν το πρώτο που ακούστηκε στα ποδοσφαρικά στέκια της Θράκης μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου με τον Παύλο Δερμιτζάκη, πράγματι δεν έχει υπάρξει καμία απολύτως επικοινωνία και μάλλον δεν αποτελεί το πρώτο φαβορί για την διαδοχή του Δερμιτζάκη. Αυτό επιβεβαιώνεται και πηγές προσκείμενες στην πλευρά της διοίκησης του Πανθρακικού.

Οι ίδιες πληροφορίες του thrakisports αναφέρουν ότι η συζήτηση της διοίκησης με τον Παύλο Δερμιτζάκη το βράδυ της Δευτέρας ήταν εξαιρετικά σύντομη, για το δεδομένο της σημασίας της. Και αρκετά φέρεται να βάρυνε στην κατάληξή της η κόντρα που από την πρώτη στιγμή  είχε ο Δερμιτζάκης με μερίδα των οπαδών του Πανθρακικού, που ποτέ δεν του συγχώρεσαν τον προηγούμενο τρόπο που έφυγε από την ομάδα, η οποία κόντρα κορυφώθηκε με το επεισόδιο που αποκάλυψε το thrakisports το βράδυ της Κυριακής, μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Περισσότερα για τα παρασκήνια αυτής της συνάντησης ίσως μάθουμε από την συνέντευξη Τύπου που έχει προγραμματιστεί την Πρωτομαγιά στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Ήδη πάντως, πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες του thrakisports, ο Παύλος Δερμιτζάκης παρέδωσε στην διοίκηση της ομάδας μια λίστα με τα πρόσωπα του φετινού ρόστερ που κατά την εκτίμησή του πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα.

Από την πλευρά της διοίκησης του Πανθρακικού, έχει καταρτιστεί μια μικρή λίστα τεσσάρων ονομάτων που θεωρούνται ως υποψήφιοι για να καθίσουν στον πάγκο της κομοτηναίικης ομάδας. Ενδεχομένως μάλιστα να έχουν ήδη αρχίσει κάποια διερευνητικά τηλέφωνα. Πάντως, σύμφωνα με αυτές τις πληροφοριες, το όνομα του Σάββα Παντελίδη δεν περιλαμβάνεται σε αυτήν την short list της διοίκησης της κομοτηναίικης ομάδας…