Τσεκάρει τους δανεικούς ο Νίκος Καραγεωργίου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ο Νίκος Καραγεωργίου μετά από οκτώ χρόνια ανέλαβε ξανά την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης και ήδη έχει ξεκινήσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τον σχεδιασμό της ομάδας. 

Ο έμπειρος προπονητής στο προσεχές διάστημα θα τσεκάρει τους παίκτες που έχουν δοθεί δανεικοί για να αποφασίσει αν κάποιοι από αυτούς μπορούν να επιστρέψουν και να παίξουν στους Ακρίτες.

Σύμφωνα με το OnSports, ο Καραγεωργίου θα βάλει στο μικροσκόπιό του τον Ντανίλε Κούτεφ που είναι στην Καβάλα, τον Λάζαρο Γκατσολάρι που είναι στον Αιγινιακό, τον Φώτη Δουμάνη που παίζει στα Χανιά, τον Γιώργο Λαζαρίδη που έχει δοθεί στην Καλαμαριά και τον Παύλο Καθάριο που αγωνίζεται στον Πιερικό.

Πάντως, την ομάδα στο μπαράζ με τον Παναθηναϊκό θα την κοουτσάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μετά το ρεπό της Κυριακής οι ποδοσφαιριστές της Skoda επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Μ. Δευτέρας.

Το προπονητικό επιτελείο είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και η προετοιμασία για τον αγώνα μπαράζ με τον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού στο ξεκίνημα και ασκήσεις κατοχής μπάλας στην συνέχεια.