Η Εθνική Ανδρών γίνεται… Εθνική Έβρου!!!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Σε Εθνική… Έβρου τείνει να εξελιχθεί η Εθνική Ανδρών στο βόλεϊ, αφού οι τέσσερις από τους 15 παίκτες που κλήθηκαν πριν λίγο για προετοιμασία στην Εθνική Ομάδα ενόψει του κρίσιμου αγώνα μπαράζ με το Βέλγιο αλλά και των προκριματικών του Μουντοβόλεϊ είναι Εβρίτες. 

Και όχι μόνο αυτό, αλλά η προετοιμασία θα γίνει στην Ορεστιάδα, εκεί όπου όπως έχει αποκαλύψει το thrakisports θα διεξαχθεί σε περίπου ένα μήνα και το μπαράζ. 

Πιο συγκριμένα, στους 15 εκλεκτούς τους που θα τραβήξουν το κουπί της προετοιμασίας για τους αγώνες των μπαράζ με το Βέλγιο για το Ευρωβόλεϊ (1 και 8 Ιουνίου) αλλά και πιο πριν των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος (24 με 26 Μαΐου στην Σουηδία) θα βρίσκονται ο Δημήτρης Τζούριτς, ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ο Ραφαήλ Κουμεντάκης αλλά και ο Ανέστης Δαλακούρας.

Μάλιστα, συνολικά στην δεκαπεντάδα θα βρίσκονται τέσσερις παίκτες οι οποίοι προέρχονται από την χρυσή φουρνιά των Παίδων που κατέκτησε την 5η θέση στην Αργεντική και των εφήβων που πέρυσι έφτασαν στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Πέραν του Κουμεντάκη και του Δαλακούρα, στις κλήσεις περιλαμβάνονται ο Κοκκινάκης του Ολυμπιακού και ο Τζιουμάκας του Ηρακλή.

Από την Δευτέρα λοιπόν 13 Μαίου και οι τέσσερις προαναφερθέντες θα φοράνε και επισήμως την «γαλανόλευκη» των Ανδρών με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο να τους περιμένουν στην Ορεστιάδα για την πρώτη προπόνηση. Βλέπετε, οι ομοσπονδιακοί προπονητές παραμένουν πιστοί στις εξαγγελίες τους για ανανέωση της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με προσθήκη παιδιών που τα επόμενα χρόνια μπορούν να αποτελέσουν τον βασικό κορμό της Εθνικής.

Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι στις κλήσεις των ανδρών επιστρέφει και ο Ανδρέας Ανδρεάδης ο οποίος έκανε πολύ καλή χρονιά με τον Ηρακλή και πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε υποστηρίξει ότι θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Εθνική Ομάδα. Έτσι, με δεδομένη φυσικά και την κλήση του (πρωταθλητή κόσμου με την Τρεντίνο) Δημήτρη Τζούριτς, που θα αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην Ορεστιάδα, οι Εβρίτες της Εθνικής Ανδρών θα είναι 4 από τους 15. Κάτι περισσότερο και από ένας στους τέσσερις!

 
Αναλυτικά οι 15 που θα βρίσκονται στην Ορεστιάδα για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών είναι οι εξής:
Πασσαδόροι: Προύσαλης (Ναρμπόν), Φιλίποφ (Ολυμπιακός)
Κεντρικοί: Πετρέας (Ναρμπόν), Πελεκούδας (Ραβένα), Σμαραγδής (Ολυμπιακός), Ανδρεάδης (Ηρακλής).
Ακραίοι: Φράγκος (Λατίνα), Χριστοφιδέλης (Ολυμπιακός), Κοκκινάκης (Ολυμπιακός), Κουμεντάκης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Ανέστης Δαλακούρας (Εθνικός Αλενδρούπολης).
Διαγώνιοι: Τζούριτς (Τρεντίνο), Τζιουμάκας (Ηρακλής).
Λίμπερο: Παπαδημητρίου (Μποβέ), Στεφάνου (Ολυμπιακός).

 

ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΩΣ ΕΔΡΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ