Photos: Η Μεγάλη Δευτέρα που «έφυγε» ο Αντεφέμι…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ήταν Μεγάλη Δευτέρα, όπως και σήμερα΄. Δυο χρόνια πριν. Ο Ολουμπάγιο Αντεφέμι ενόψει των εορτών του Πάσχα στην Ελλάδα, είχε πάρει ολιγοήμερη άδεια για να πάει στην πατρίδα του, τη Νιγηρία. Για να κανονίσει τα του γάμου του. 

Δεν πρόλαβε να πάει όμως μακριά. Ούτε καν, καλά – καλά μέχρι την Καβάλα. Το νήμα της ζωής του κόπηκε σε μια στροφή της Εγνατίας Οδού, συγκλονίζοντας όλον τον φίλαθλο κόσμο, όχι μόνο της Θράκης αλλά όλης της Ελλάδας,

Δυο χρόνια μετά, κανένας δεν τον ξέχασε. Και στον τελευταίο αγώνα της Skoda Ξάνθη με τον Άρη, την περασμένη εβδομάδα για το πρωτάθλημα, τον τίμησαν οι πάντες.

Η ΠΑΕ δια χειρός του προέδρου Άρη Πιαλόγου, οι παίκτες δια χειρός αρχηγού Σπούρου Βάλλα, οι οπαδοί όπως οι XanthiFans, ακόμα και οι αντίπαλοι του Άρη (που με καθυστέρηση δύο χρόνων απέδωσε επιτέλους τα λεφτά από το φιλικό που είχε τότε διοργανωθεί στη μνήμη του για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειάς του).

Το ΤhrakiSportS σας παρουσιάζει σήμερα τις φωτογραφίες από τα όσα έγιναν πριν την έναρξη του αγώνα Ξάνθης – Άρη για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ…